Was też aby nie denerwuje ta Tuleja?

Hahha znowu po raz setny ten wiek gdy ja mam rację xd

Potwierdzasz.

Jak ja miałem lat 17, to moi rodzice byli największymi debilami na świecie (jak większość starszych). Ale potem, przez następne 7 lat bardzo zmądrzeli, i gdy osiągnąłem wiek około 25 lat, to okazało się, że dużo nawet od nich można się było nauczyć…

7 polubień

W jednostkowych przypadkach nauczyc sie mozesz, ale czy zastosowanue tego bedzie z pozytkiem dla Ciebie?

Nie wiem co potwierdzam bo zawsze udajesz taka mało inteligentna i piszesz kompletnie niezrozumiale i nie na temat gdy ci coś wytknę…

Jeśli Ty nie rozumiesz to nie znaczy że ja jestem mało inteligentna.

1 polubienie

Nie rozumiem bo celowo zmieniasz temat… Więc mam nadzieję że tylko udajesz mało inteligentna… Piszac ci coś o hipokryzji ty wtrącasz nie wiadomo skąd coś o wieku, bo przecież nie mogłaś odpisać normalnie lub nie odpisywać nic.

Nie uważam że moi de ile są największymi devil ami na swiecie

O wieku to już @Szczery_do_BULU wspomniał. Ale myśl, myślenie rozwija.

Ale To ty zaczęłaś coś o wieku a nie ma to nic wspólnego z tematem…

Usiłuję Cię usprawiedliwić.

Która moja wypowiedź? Chyba nie to że zauważyłem że po przekrceniu tulei nagle poruszenie, a pisze się tu przekręcęnie nazwisk Dudy czy Kaczyńskiego zawsze.

JA piszę? Poza tym jest jeszcze przysłowie… nie będę jednak cytować.

Za to z wiekiem może zaczniesz rozumieć co to sarkazm. :roll_eyes:

3 polubienia

Nie ty piszesz ale jakoś nie reagujesz na inne przekręcenia nazwisk… Poza tym problem nie jest ze mną więc nie wiem o co ci chodzi znowu że z jakimś przysłowiem wychodzisz…

A wy może z wiekiem zaczniecie rozumieć w końcu co pisze…

Skoro nie masz problemu, to po co ciągniesz temat?

Bo chce cie uświadomić w twoim zachowaniu ale widzę teraz że ty to już wiesz tylko po prostu zmieniasz temat.

Nie denerwuj się. Posłuchaj starszych… (przynajmniej czasami).

Ty się denerwujesz i zmieniasz temat. Przecież wiem że wiesz. A najlepsze że wymyśliłaś z dupy jakiś temat o wieku i go ciągniesz a on nie ma nic wspólnego z twoim problemem który ci pokazałem i służy on tylko za odpisywanie bez sensu i zagluszaniu tego w sobie.