Nie ma podstawy do skarżenia.
Juz sie gubie w tej zawiklanej polityce polskiej. Kto kogo za co dlaczego i po co…
Nie przejmuj się Ata nie Ty jedna
Nie oglądam, nie słucham, nie interesuje mnie to!
Tylko taki Tuleja broni Twoich praw wobec państwa.
Aha
Życzę sobie i Tobie @anon86894402 , i nam wszystkim więcej takich odważnych i nie pękających jak sędzia Tuleya - z pełnym szacunkiem dla niego i jego nazwiska.
Nie wiem czy z mojego tytułu pytania odczytujecie że mnie on denerwuje i pytam czy was też, czy na odwrót? Dobrze to napisałem? Chodziło o to że mnie denerwuje xd pewnie przekręcęnie nazwiska nakierowało was na właściwą drogę? Czy nie tylko?
Moim zdaniem pytanie nie jest grzecznie sformułowane. Chodzi o uszanowanie czyjegoś nazwiska.
Tuleja walczy o wolne sądy i demokrację. Niedługo przestanie być sędzią. Ogromne poświęcenie.
I dlatego mnie nie denerwuje Tuleja. Ba, nawet darzę go szacunkiem.
Nie, ja jestem antypisowcem i denerwuje mnie próba zniszczenia polskiego sądownictwa. Nawet jeśli ten sędzia według niektórych obywateli wydawał wyroki “nieprawomyślne” to nie można go w taki sposób zniszczyć. Po to właśnie istniał immunitet sędziowski i niezawisłość sędziów, żeby zawistny polityk nie mógł dowolnie zmieniać prawa i ukarać niepokornego sędziego. Do tego takie działania stoją w sprzeczności z podstawową zasadą prawa - prawo nie działa wstecz.
Jeśli choć troszkę zdajesz sobie sprawę z tego jak zostało zbudowane prawo w Europie, to wiesz że obecne działania polityków wypchnęły nas z Europy i znaleźliśmy się pośród bananowych republik i państw afrykańskich. Jeśli śledziłbyś niezależne media, to wiedziałbyś że od czasów dojścia PiSu do władzy, kilkudziesięciu przestępców uniknęło ekstradycji do Polski, z powodu łamania przez Polskę prawa - własnego prawa!
Sledze tylko niezależne media XD
Że co? A jak tutaj czytam duduś Adrian klamczynski itp to cisza jest! Co za hipokryzja XD
Olewam to jak kogoś nazywają przeciwnicy, sam potrafię złośliwie przekręcić imię czy nazwisko, by podkreślić mój stosunek do osoby.
Aha czyli spoko… Ale inni poruszeni tym a nikt nie protestuje gdy TY piszesz klamczynski xd
Ja nie mogę odpowiadać za innych.
No tak, nie chodzilo mi o ciebie wcześniej.
Akurat ten mnie nie denerwuje pomimo że jest od brudnej roboty, to swój werdykt ma zawsze wyważony bez ale !
Twój wiek wskazuje na to, że możesz jeszcze się czegoś nauczyć, chyba że nie chcesz.