Wg Ciebie, szczepienia są mądrością, czy bezmyślnością,

Mogą podobnie, jak muchy odchody innych gatunków.

Wirus to bardzo skomplikowana czasteczka bialka nastawiona na replikowanie sie. Mutacja jest efektem ubocznym.
Zycia to w tym mniej niz w bakterii.

Ciekawe co o wirusach sądzą miliony gatunków DSHN-u? Raczej nie tracą atrakcyjnego życia na podobną ludziom bezmyślność.

Kazdy gatunek jest narazony na dzialanie jakiegos zabojczego wirusa. Z roslinami wlacznie.

I z tego powodu siedzą i płaczą, czy opracowują testy, szczepionki i leki na takie patogenne wirusy, aby nie dać się śmierci?

o matko i córko @birbant ale masz fajnego kotka, no wreszcie zdjęcie można zobaczyć :joy:

Kolega @birbant ma kota szarego - pewnie podobnego do tego
image

@humoreska jak masz fb, to wejdź na mój profil, tam mój kot jest. Na fb mam możliwość normalnego wysyłania.

Albo bardziej takiego, bo na poprzednim zdjeciu to kotka.

Podobny, ale to jakiś mikrusik jest sfilcowany…

Juz wstawilam drugie zdjecie - tym razem kocurka.

I to jest to…

Mam jakieś fejkowe konto, ale zajrzałabym jaki masz nick??? birbant?? tak jak tu?:stuck_out_tongue: wchodzić w tę grupę neie chce z tego mego konta… bo to pewnie prywatna grupa prawda??? ta fb- pytamy…

Spojrzenie też ma takie? :stuck_out_tongue: masakra chyba myszkę widzi… kiedyś kot na mnie tak patrzał, pitałam zawczasu, bo zacząłby mnie gonić …

Nie wiem o jakie konto chodzi?
W trakcie schylku dawnego pytamy powstalo kilka typu ratowniczek - ale chyba zadne nie ma statusu zamknietego.

Mój już zajączki łowi, huncwot jeden. Krety to od dawna.

To lagodne kocie spojrzenie przeciez…

To w Holandii sa zajace?
Myslalam, ze na zachod od Odry to tylko dzikie kroliki sie uchowaly?

Nie znam.

To dobrze bo nie lubiem ich :stuck_out_tongue: