Mogą podobnie, jak muchy odchody innych gatunków.
Wirus to bardzo skomplikowana czasteczka bialka nastawiona na replikowanie sie. Mutacja jest efektem ubocznym.
Zycia to w tym mniej niz w bakterii.
Ciekawe co o wirusach sądzą miliony gatunków DSHN-u? Raczej nie tracą atrakcyjnego życia na podobną ludziom bezmyślność.
Kazdy gatunek jest narazony na dzialanie jakiegos zabojczego wirusa. Z roslinami wlacznie.
I z tego powodu siedzą i płaczą, czy opracowują testy, szczepionki i leki na takie patogenne wirusy, aby nie dać się śmierci?
o matko i córko @birbant ale masz fajnego kotka, no wreszcie zdjęcie można zobaczyć
Kolega @birbant ma kota szarego - pewnie podobnego do tego
@humoreska jak masz fb, to wejdź na mój profil, tam mój kot jest. Na fb mam możliwość normalnego wysyłania.
Podobny, ale to jakiś mikrusik jest sfilcowany…
Juz wstawilam drugie zdjecie - tym razem kocurka.
I to jest to…
Mam jakieś fejkowe konto, ale zajrzałabym jaki masz nick??? birbant?? tak jak tu? wchodzić w tę grupę neie chce z tego mego konta… bo to pewnie prywatna grupa prawda??? ta fb- pytamy…
Spojrzenie też ma takie? masakra chyba myszkę widzi… kiedyś kot na mnie tak patrzał, pitałam zawczasu, bo zacząłby mnie gonić …
Nie wiem o jakie konto chodzi?
W trakcie schylku dawnego pytamy powstalo kilka typu ratowniczek - ale chyba zadne nie ma statusu zamknietego.
Mój już zajączki łowi, huncwot jeden. Krety to od dawna.
To lagodne kocie spojrzenie przeciez…
To w Holandii sa zajace?
Myslalam, ze na zachod od Odry to tylko dzikie kroliki sie uchowaly?
Nie znam.
To dobrze bo nie lubiem ich