Takich ludzi trzeba nam w Polsce
niech Bog ma w opiece Ameryke, Polska obroni sie sama (mam nadzieje)
Ameryka zawsze kojarzy mi się właśnie z takimi ludźmi a z drugiej strony jest tam wszystko. To unia jest jakaś ultra lewacka na siłę…
gdzie To lewactwo w UE widzisz?
No ogólnie chodzi o politykę Unii… o brak jakichś wartości… Wosjka też nie ma… Wszystko załatwia dyplomatycznie (przyjmując że Unia to całość)… Nie wiem jak to wyrazić🤣 przecież widzisz jaka jest unia a jaka Ameryka pod władza trumpa…
Europa Zachodnia jest lepiej wykształcona niż Amerykanie …
Może ale co z tego. Nie o to mi chodzi.
Ale zaraz… Gdzie widzę lewactwo… No ciebie mogę nazwać lewakiem czy maciejke chociażby i nie jest to obrażanie… Samo właśnie potwierdza to to że nie podoba wam się taka Ameryka czy ze zauważcie że jest tam większy Patriotyzm wartości jakieś czy coś
co Ty dzis brales? marchewka az tak nie szkodzi…
jesli partiotyzmem nazywasz gebe pelna frazesow, to trudno sie z Toba nie zgodzic…
No może się myle, nie byłem w Ameryce ale pisze ze z takimi ludźmi mi się kojarzy… Konserwatywnymi a mimo wszystko są tam wszystkie różności i da się żyć… A unia na siłę się lewakuje dyskryminuje się osoby typu “ciemnogrod” czy prawica, pod pretekstem że to oni znowu dyskryminuja “lewactwo”…(nie mówię że też nie) A najlepiej to widać w Polsce ktora prowadzi wojnę wewnętrzna. W Polsce najwięcej fanatyków z dwóch stron:rofl:
Może nie to, że jest tam większy patriotyzm. A tak poza tym to przeszkadza mi wiele rzeczy wszędzie. Po prostu nie ma idealnych państw - no dobra - prawie wszędzie…
Ale nie uważam, że Europa jest idealna.
Trumpa wywiało
Odnosze wrazenie ze to postac nieco przerysowana na potrzeby mediow.Starac sie nie jadac z innymi kobietami…To nie konserwatyzm a karykatura!
I poza tą wymianą HIV na homoseksualistow,zgadzam sie z tym co napisano.Mniej lub bardziej ale zgadzam sie.
Z tym, że homoseksualizm jest nieuleczalny. Ale kto bogatemu marnować kasę zabroni? Zwłaszcza publiczną.
To i napisalem ze z tym sie nie zgadzam…
Az mi sie slabo zrobilo od tej zajebistosci…