Wiceprezydent USA to jednak zajebisty gość.

Takich ludzi trzeba nam w Polsce :rofl:

niech Bog ma w opiece Ameryke, Polska obroni sie sama (mam nadzieje)

3 polubienia

Ameryka zawsze kojarzy mi się właśnie z takimi ludźmi a z drugiej strony jest tam wszystko. To unia jest jakaś ultra lewacka na siłę…

gdzie To lewactwo w UE widzisz?

1 polubienie

No ogólnie chodzi o politykę Unii… o brak jakichś wartości… Wosjka też nie ma… Wszystko załatwia dyplomatycznie (przyjmując że Unia to całość)… Nie wiem jak to wyrazić🤣 przecież widzisz jaka jest unia a jaka Ameryka pod władza trumpa…

Europa Zachodnia jest lepiej wykształcona niż Amerykanie …

3 polubienia

Może ale co z tego. Nie o to mi chodzi.

1 polubienie

Ale zaraz… Gdzie widzę lewactwo… No ciebie mogę nazwać lewakiem czy maciejke chociażby i nie jest to obrażanie… Samo właśnie potwierdza to to że nie podoba wam się taka Ameryka czy ze zauważcie że jest tam większy Patriotyzm wartości jakieś czy coś :rofl:

1 polubienie

co Ty dzis brales? marchewka az tak nie szkodzi…:smiley::rofl:

1 polubienie

jesli partiotyzmem nazywasz gebe pelna frazesow, to trudno sie z Toba nie zgodzic…

1 polubienie

No może się myle, nie byłem w Ameryce ale pisze ze z takimi ludźmi mi się kojarzy… Konserwatywnymi a mimo wszystko są tam wszystkie różności i da się żyć… A unia na siłę się lewakuje :rofl: dyskryminuje się osoby typu “ciemnogrod” czy prawica, pod pretekstem że to oni znowu dyskryminuja “lewactwo”…(nie mówię że też nie) A najlepiej to widać w Polsce ktora prowadzi wojnę wewnętrzna. W Polsce najwięcej fanatyków z dwóch stron​:rofl:

Może nie to, że jest tam większy patriotyzm. A tak poza tym to przeszkadza mi wiele rzeczy wszędzie. Po prostu nie ma idealnych państw - no dobra - prawie wszędzie…

Ale nie uważam, że Europa jest idealna.

2 polubienia

Trumpa wywiało :wink:

Odnosze wrazenie ze to postac nieco przerysowana na potrzeby mediow.Starac sie nie jadac z innymi kobietami…To nie konserwatyzm a karykatura!
I poza tą wymianą HIV na homoseksualistow,zgadzam sie z tym co napisano.Mniej lub bardziej ale zgadzam sie.

Z tym, że homoseksualizm jest nieuleczalny. Ale kto bogatemu marnować kasę zabroni? Zwłaszcza publiczną. :thinking:

2 polubienia

To i napisalem ze z tym sie nie zgadzam…

1 polubienie

Az mi sie slabo zrobilo od tej zajebistosci…