Widać mało cię w życiu cieszy. A takie proste, małe rzeczy mogą sprawiać, że na twarzy pojawia się uśmiech i błysk w oku.
Już drugi raz mi tak pięknie zakwitł od kiedy go mam.
Cos fenomenalnego! Nigdy nie widzialam, zeby tak pieknie kwitl!
Widzialem,u sasiada na ogrodzie rosnie ok 4m kaktus.ktory latam jest obsypany kwiatami,zreszta bardzo pieknymi.
@elsie na oim FB znajdziesz fotki kaktusa.
Śliczny :))
Więc i dla mnie jest iskierka nadziei ?
Całkiem niedawno rozmawialiśmy na forum o kwiatkach, czy lubimy je dostawać, że niby można nimi nas udobruchać itd, przeczytałam sporo komentarzy i postanowiłam ze starym poważnie porozmawiać.
Zapytałam czy wie, że są faceci ,którzy nawet raz w tygodniu kobiecie kwiaty kupują i to bez okazji!!! a ja bidulka kilka razy w roku , bo urodziny, imieniny i wypada bleble.
3 dni później zjawił się z kwiatkiem ( musiał odczekać swoje żeby nie było ,że baby słucha)
i podarował mi kaktusa …
Kolejny foch, bo to ani ładne ani kwiatków nie ma
Powiedz mi @Tris_Prior, co mam zrobić żeby i mój tak pięknie zakwitł i czy to możliwe ?
To mój nieszczęsny kaktus
Kolejne, zwykle badyle, to już lepiej sztuczne kupić i masz kwitnące cały rok
Mieszkam na Śląsku , klimat mamy jaki mamy , potrzebuję trochę przyrody i zieleni w mieszkaniu.
Nie wszystkie muszą kwitnąć , ale kaktus to już przegięcie.
Jaki klimat? Ludzie na Śląsku żyją najdłużej w Polsce, smog to mit
Bo mają żywe kwiaty w mieszkaniu ?
Bo powietrze u Was jest czyste, a smog to bajka by wciskać Wam drogi opał, niby ekologiczny
To samo jest ze szczepionkami, sami mutuja wirusy, by je wciskać ludziom i straszyc epidemiami
U mnie w regionie jest kilka czynnych kopalń, co za tym idzie wielu górników z deputatem weglowym , póki co , ogrzewają nim swoje domy.
Mieszkam właśnie w dzielnicy domków jednorodzinnych , pod koniec września strach pranie wierzyć na balkonie.
Przeciez tak jest od setek lat, nagle komuś przeszkadza
Samo palenie węglem mi nie szkodzi , ale to co dorzucają do pieca, segregacja i wywóz śmieci zemściła się na nas…
Dalej głosujcie na PiS
Ale ci sie udala roslinka! A u mnie od prawie pol roku juz sie trzyma ten kwiat storczyka na spodeczku z woda:
Nie głosowałam na nich i rozmawiać o tym nie chcę, wystarczy mi to co ludzie mówię face to face , a wyniki mówią co innego.
Mój stoi w dobrze nasłonecznionym miejscu. Podlewam go raz, dwa razy w tyg. Ważne by nie przelać no i chyba tyle. Mój nie jest wymagający