Głosujcie na PiS! - wasze posty będą najpierw wysyłane do “centrali” i dopiero po sprawdzeniu publikowane w mediach społecznościowych.
Jakie posty?
Z fejsa moze?
Wszystkie! Nie może być tak, że ludzie piszą co chcą o kim chcą. Trzeba to “ucywilizować”!
A to co tu napisalem,tez bedzie jakis zweryfikowany przegladal?
Jak PIS pisze że się “zajmie mediami” to można się spodziewać najgorszego. Wiesz przecież, że Prezes nie cierpi wszystkiego, co jest od niego niezależne!
Ja rozumiem z tej wypowiedzimze chca sie wziasc,za niezeteonych dziennikarzy i fale nienawisfi w polskich mediach.
Tak sie sklada ze lubie czytac komentarze,to co ludzie wy0isuje,to polowa przynajminiej powinna byc ukarana grzywna.
A przoduja w tym zwolennicy PO.
Chamstwo,zero kultury,uwazanie wszystkich ,co inaczej mysla,za debili.
A juz dopisywanie wlasnych slow,do czyichs wypowiedzi,jest nagminne.
Naprawde myślisz, że PiS ma właśnie to na myśli?
Jasnowidzem nie jestem.
Komentuje to co przeczytalem,bez oich przemyslen i nadinterpretacji.
A co niektorzy internauci myla wolnosc slowa,z wolnosvia obrazajia i w tym przoduja zwolennicy PO.
Dążąc do ucywilizowania i nie nadwyrężając niepotrzebnie mocy przerobowych ‘centrali’, przemilczę temat.
.q hfale ojczyzny.
Chińczykom się udało ocenzurowac Google to dlaczego PiS ma sobie żałować? Kwestia czy za nieprawomyslnosc i korzystanie z innych sposobów dostępu do netu niż google to będzie dożywocie czy tylko parę lat obozu?
Tak na marginesie.
Rozmawiałam z kimś o tym programie szpiegujacym Pegasus , zahaczylismy o telefony i zaklejanie kamer , nagle facet mi mowi , jesli mam smart tv , to lepiej zebym nie spała w tym pokoju gdzie telewizor ![]()
W sensie “spała z mężem”
?
W sensie , mamy spać w innym pokoju , ja jestem wierna , stary chyba też ![]()
Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć , facet zajmuje się informatyka , pracuje w Sztokholmie , jego znajomy opracował jakieś gumki oslaniajace kamery w laptopach ( spora ilość ludzi plastrem zakleja) .
Coraz więcej ludzi usuwa konta na fejsie…
To wszystko robi Pegasus
Używaj gumek @anon75849589!
Ty się śmiej @Bingola , kamerę w laptopie zakleiłam ( nie wiem po co ) ale nie po to kupiłam telewizor z wi-fi i bluetooth , żeby to likwidować.
Jak teraz sobie bąka puścić ![]()
Uważaj, bo niedługo wszyscy będziemy mogli zobaczyć jak figlujesz z mężem!
u mnie smart tv stoi w sypialni - jak ktos masochista to niech sobie podglada…
Nie popadam w paranoję ![]()
Ale to przeciez bedzie dlugo trwalo… ![]()