Wiecie, że jesteśmy narastającą komplikacją, którą trzeba ucywilizować?

Głosujcie na PiS! - wasze posty będą najpierw wysyłane do “centrali” i dopiero po sprawdzeniu publikowane w mediach społecznościowych.

3 polubienia

Jakie posty?
Z fejsa moze?

Wszystkie! Nie może być tak, że ludzie piszą co chcą o kim chcą. Trzeba to “ucywilizować”!

3 polubienia

A to co tu napisalem,tez bedzie jakis zweryfikowany przegladal?

Jak PIS pisze że się “zajmie mediami” to można się spodziewać najgorszego. Wiesz przecież, że Prezes nie cierpi wszystkiego, co jest od niego niezależne!

2 polubienia

Ja rozumiem z tej wypowiedzimze chca sie wziasc,za niezeteonych dziennikarzy i fale nienawisfi w polskich mediach.
Tak sie sklada ze lubie czytac komentarze,to co ludzie wy0isuje,to polowa przynajminiej powinna byc ukarana grzywna.
A przoduja w tym zwolennicy PO.
Chamstwo,zero kultury,uwazanie wszystkich ,co inaczej mysla,za debili.
A juz dopisywanie wlasnych slow,do czyichs wypowiedzi,jest nagminne.

Naprawde myślisz, że PiS ma właśnie to na myśli?

2 polubienia

Jasnowidzem nie jestem.
Komentuje to co przeczytalem,bez oich przemyslen i nadinterpretacji.
A co niektorzy internauci myla wolnosc slowa,z wolnosvia obrazajia i w tym przoduja zwolennicy PO.

Dążąc do ucywilizowania i nie nadwyrężając niepotrzebnie mocy przerobowych ‘centrali’, przemilczę temat.

.q hfale ojczyzny.

3 polubienia

Chińczykom się udało ocenzurowac Google to dlaczego PiS ma sobie żałować? Kwestia czy za nieprawomyslnosc i korzystanie z innych sposobów dostępu do netu niż google to będzie dożywocie czy tylko parę lat obozu?

2 polubienia

Tak na marginesie.
Rozmawiałam z kimś o tym programie szpiegujacym Pegasus , zahaczylismy o telefony i zaklejanie kamer , nagle facet mi mowi , jesli mam smart tv , to lepiej zebym nie spała w tym pokoju gdzie telewizor :grin:

1 polubienie

W sensie “spała z mężem” :slight_smile:?

1 polubienie

W sensie , mamy spać w innym pokoju , ja jestem wierna , stary chyba też :wink:
Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć , facet zajmuje się informatyka , pracuje w Sztokholmie , jego znajomy opracował jakieś gumki oslaniajace kamery w laptopach ( spora ilość ludzi plastrem zakleja) .
Coraz więcej ludzi usuwa konta na fejsie…

1 polubienie

To wszystko robi Pegasus

Używaj gumek @anon75849589!

2 polubienia

Ty się śmiej @Bingola , kamerę w laptopie zakleiłam ( nie wiem po co ) ale nie po to kupiłam telewizor z wi-fi i bluetooth , żeby to likwidować.
Jak teraz sobie bąka puścić :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Uważaj, bo niedługo wszyscy będziemy mogli zobaczyć jak figlujesz z mężem!

1 polubienie

u mnie smart tv stoi w sypialni - jak ktos masochista to niech sobie podglada…

2 polubienia

Nie popadam w paranoję :wink:

Ale to przeciez bedzie dlugo trwalo… :sweat_smile: