co oznacza, że młodzież jest edukowana przez coraz bardziej ograniczonych nauczycieli?
Młodzi są głupi z powodu smartfonów i AI
Niedlugo nie bedzie nauczycieli, poniewaz nie beda sie czuc "godni"nauczac, wiec mlodziez i ich szanowni rodzice beda mieli okazje nauczac sie sami.
..od 17 roku życia ludzkie mózgi stale obniżają swą sprawność, ograniczając pedagogiczne możliwości.
Biorąc więc pod uwagę prawie 60-o letni regres rozwojowy Twojego mózgu oraz dbając o komfort i przyszłość nauczanych, należałoby mocno ograniczyć stosowanie harmoniologii i zaniechać wszelkich aspiracji do przewodnictwa ludzkości.
No bo jak
Zwierzeta tez moga cierpiec na Alzheimera…
Harmoniologia jest jak najbardziej prawidłową, harmonijną organizacją życia w DSHN-ie, najlepiej pod moją koordynacją
Nie wierz w to, Nunu..
A Ty ile masz lat,przewodniku od siedmiu boleści?
Wg.Twej tezy,powinieneś raz na zawsze zamilknąć, by nie ogłupiać swym ograniczeniem…
No ale skromność narcyza nie dotyczy,prawda?
Ta bo zwierzęta nie chorują…jedna nazwijmy znajoma która miała suczkę wcześniej miała jeszcze inną suczkę było to lata temu i wiesz co umarła na zawał serca…Nadal uważasz że zwierzęta nie mogą mieć takich przypadłości Wiesz też że spory procent szczurów cierpi na nowotwory…?
Chyba nikt myślący nie zaprzeczy, że najlepiej ogarniam całość DSHN-u, ale jeśli chcesz w tym kierunku poprowadzić patologiczną, nieharmonijną ludzkość cywilizowaną, to mogę Ci ustąpić pozycji..
Jedno i drugie to narzędzia
Szatana
Ja tego nie wymyśliłem. Może Lucyfer. Nie lubię go.
Akurat ? Co Ty zrobisz jak mama przestanie gotowac obiady? Ja tam Lucka lubie. Aczkolwiek? Pod jednym warunkiem, ogonem nakrywa a nie kradnie
Będę zamawiał do domu. Może przyjdzie jakaś ładna młoda kurierka. Wtedy zje ze mną. Nie przyjmuje odmowy
A jak Ci sie fajny kurier trafi?
Devil deficyty wykazuje. Anielicy białogłowej do całokształtu brakuje. Wysyłkowy kebab ma być przynętą, by ja złapać.
Ykhm.
Ma wieksze szanse niz ja drugiego meza?
Złoże reklamacje
Na jakiej podstawie? Zamawiałeś do domu kebaba, a nie wizerunek i aparycję dostawcy.
Ale, jesli korzystasz usługi?