Wierzycie mi, że jestem zniesmaczony poziomem, jaki

obecnie prezentuje portal Interia.pl, po niedawnym przejęciu przez Polsat News?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Wybacz kolego ale mam to tam gdzie słonce nie dociera.Nie zagladam na Interie od lat 18 [jak policzyłem] i z pewnoscią to sie nie zmieni.
Nie mam pojecia co akurat w tym kontekście wzbudza Twoją złość ale z łatwoscia jestem w stanie uwierzyć w niesmak.
Dawno juz stracilem resztki zludzen co do tzw.dziennikarstwa.
Wcoorvia mnie jedynie degrengolada w sporcie i muzyce… :thinking:

2 polubienia

Mnie wnerwia jawne przejście Interii na stronę covidowo-szczepionkowego lobby, i przedstawianie zdrowej części społeczeństwa, jako nieodpowiedzialną smarkaterię.

1 polubienie

Dotychczas Interia.pl najbardziej mi odpowiadała. Była jak czasy PRL. gdy czytało się Trybunę Ludu, słuchało Radia Wolnej Europy i dzieliło na pół, uzyskując w miarę poprawny obraz polityki krajowej i światowej.

1 polubienie

No na takie skojarzenia to bym nie wpadł :joy: :joy: :joy:

2 polubienia

Ja zagladam o tyle, ze mam tam od lat konta pocztowe.
A i niezle prowadzony dzial o nazwie smaker, co prawda tam tylko idealne i wspaniale przepisy, ale na szczescie jeszcze Gesler nie wziela sie za uzdrawianie polskiej kuchni. Lansuja ja w pudelkach czy pomponikach? Nigdy tego nie odroznialam.

1 polubienie

Wszystkie tego typu portale są do siebie podobne. Interia i tak lepsza od największego słupa reklamowego w Polsce - WP

2 polubienia

Interia, onet, wp mają te same artykuły na zamówienie.

2 polubienia

Czyżby?
A siedzisz tutaj i od miesiecy,ba,co ja mówie,od lat powtarzasz te same sondy-pytania i tak samo konsekwentnie obrażasz kazdego kto mysli inaczej…
Powinienes moderacje nosić na rękach lub puscic sie harmonijną polną ścieżyną na rekolekcje do Czestochowy w podziece za ten niewatpliwy immunitet jakim sie cieszysz :upside_down_face:

2 polubienia

Jak byłem Modkiem dałem mu chyba 30 lat . Ale…

30 lat banicji czy wieku :joy:?

1 polubienie

E max to zdaje sie rok?

30 lat

ty serio?

Az sprawdze. Najwyzszy wyrok wykonany to byl rok.