Wierzycie mi, że przyczyną zapaści polskich skoków mogą być

wiadomonacyjne szczepienia przeciw zmyślonej COVID-19? Wystarczyła 5-10 %. zapaść spowodowana szczepieniami, aby nasi skoczkowie stracili przewagę nad innymi nacjami.

Jest duże prawdopodobieństwo, że zawodnicy innych państw zostali szczepieniowo oszczędzeni przez wtajemniczonych.

5 polubień

Śliczne te czarnoglowki.

1 polubienie

Nie tylko śliczne, ale i milusie … :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Welna wyglada na mięciutką

1 polubienie

Masz tu owcę niestrzyżoną …

Mniej milusia …

Ta to jeszcze nie takie nieszczescie, kiedys pokazywali taka co zwiała i byla niestrzyzona 5 lat, to chyba ta sama?

A ja troche po wsiach pomieszkalam.
Gatunkow owiec jest duzo, wlos im rosnie z rozna prędkością.
Co mnie trzepnelo, to widok zestrzyzonej welny, ktora sie dosłownie ruszała, tyle w niej bylo robactwa.

mogą być

5-10%

prawdopodobieństwo

Zatrważająca jest ta 100% wiara, pewność i gotowość do obrony własnych treści notorycznie przekazywanych w trybie przypuszczającym.

:confused:

1 polubienie

Spokojnie, nasz kolega goj, bo przeciez nie góral z wzgórz Golan ma ciężką dyskalkulię, więc zgaduje.

I na dodatek – harmonijne!

3 polubienia

Skoki to loteria

1 polubienie

A skąd. To wina Tuska :slight_smile:

2 polubienia

Raczej wina TVN, który przejął transmisje

1 polubienie

Ewidentna wina Unii

Kapitalizm to ustrój wiadomonacyjno-szujowaty, a oszukani Polacy mogą wytwarzać wibracje, nie sprzyjające dobrej atmosferze do dobrych wyników.

Harmonik mam pytanie- czy w planach HMP przewidziałeś budowę skoczni narciarskich?

1 polubienie

A czemu nie? Już na Stadionie Narodowym planowałem budowę dwóch kompletów skoczni narciarskich, oraz budowę boisk i pływalni, jakich nie ma w żadnym innym państwie. Pod moim przewodnictwem, Polska stałaby się wzorcowym państwem dla wszystkich Ziemian.

No to mnie uspokoiłeś. Ale planujesz budowę HMP raczej na nizinach jak pamiętam z twoich nakreślonych z rozmachem planów a nie w górach.

1 polubienie

Budowa sztucznych wzgórz i jezior oraz skoczni narciarskich, a nawet do lotów bez nart, to żaden problem

techniczny.

Super. To kiedy rusza budowa?

1 polubienie