Wierzycie w uczciwe podejście decydentów medycznych i politycznych

Na kompot.

1 polubienie

Przecież ludzie mają mieszkać tylko na obrzeżu HMP cały środek będzie pusty! Czyli gęstość zaludneinia będzie tam 100 razy wyższa niż obliczyłeś

2 polubienia

Te HMP będą tak samo, jak harmonik zostanie nadnaczalnikiem ludzkoścoi, a Ziemia Księżyc urodzi, Na wyspach Begramutach…

3 polubienia

A tam mieszkał kot w butach :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

I mrówka osła niosła.

2 polubienia

Harmonik ostatnio przyznałeś że nie masz zdolności kredytowej… Mam wrażenie że chcesz sprzedawać dziurę w ziemi a przy okazji samemu większe lokum dostać ?

A my mamy być tą mrówką niosącą harmonijnego?

1 polubienie

No ale chyba nie macie nic przeciwko, że cały środek HMP będzie super atrakcyjną strefą rekreacyjno-turystyczno-sportową, a i w mieszkaniach będzie wszystkim luźno na 100 mkw dla osoby dorosłej, i takie samo dla dzieci jednej płci.

Przewiduję takie wygodne mieszkania dla wszystkich, więc i dla mnie, ale liczę na kupienie większego z oszczędności.

Jakie oszczędności jak obecnie nie masz takich?

Jest już prawie 7% inflacji. Ci, co mają jakieś oszczędności, bardzo się zdziwią niedługo, że w zasadzie, to oni już ich nie mają.

1 polubienie

Mam oszczędności w euro i jak wiesz w dolarach.

1 polubienie

Jeżeli będzie je wydawał, to i tak inflacja zeżre.

1 polubienie

To się odłoży. np. 2 tys. zł/mies. 100 mies. i powinno styknąć…

Na co? na skrzynkę bezpieczników?

1 polubienie

Jak tak dalej pójdzie, to i na zapałki może nie starczyć.

A to taki chytry plan. Nie wiedziałem, bo niby skąd miałem wiedzieć.

W takim razie, według harmonijnej koncepcji, blok w kształcie pierścienia będzie JEDEN. Wysoki na 100 metrów (35 kondygnacji), szeroki na kilometr i długości obwodowej 650 kilometrów.

W takim pierścieniu mamy 22750 km² powierzchni, co przy 200 000 000 szui daje 113,75 m² powierzchni mieszkaniowej na szuję. Średnia zaludnienia wzrasta do 8791 szui na każdy km².
Taki megamoloch nawet w najśmielszych myślach jest niewykonalny, ale HMP.

.HMP, to oczywiście Harmonik Ma Plana.

2 polubienia

Na wyspach to kot miał buty, a kolega wypiera się ich mądrości

1 polubienie