Na kompot.
Przecież ludzie mają mieszkać tylko na obrzeżu HMP cały środek będzie pusty! Czyli gęstość zaludneinia będzie tam 100 razy wyższa niż obliczyłeś
Te HMP będą tak samo, jak harmonik zostanie nadnaczalnikiem ludzkoścoi, a Ziemia Księżyc urodzi, Na wyspach Begramutach…
A tam mieszkał kot w butach
I mrówka osła niosła.
Harmonik ostatnio przyznałeś że nie masz zdolności kredytowej… Mam wrażenie że chcesz sprzedawać dziurę w ziemi a przy okazji samemu większe lokum dostać ?
A my mamy być tą mrówką niosącą harmonijnego?
No ale chyba nie macie nic przeciwko, że cały środek HMP będzie super atrakcyjną strefą rekreacyjno-turystyczno-sportową, a i w mieszkaniach będzie wszystkim luźno na 100 mkw dla osoby dorosłej, i takie samo dla dzieci jednej płci.
Przewiduję takie wygodne mieszkania dla wszystkich, więc i dla mnie, ale liczę na kupienie większego z oszczędności.
Jakie oszczędności jak obecnie nie masz takich?
Jest już prawie 7% inflacji. Ci, co mają jakieś oszczędności, bardzo się zdziwią niedługo, że w zasadzie, to oni już ich nie mają.
Mam oszczędności w euro i jak wiesz w dolarach.
Jeżeli będzie je wydawał, to i tak inflacja zeżre.
To się odłoży. np. 2 tys. zł/mies. 100 mies. i powinno styknąć…
Na co? na skrzynkę bezpieczników?
Jak tak dalej pójdzie, to i na zapałki może nie starczyć.
A to taki chytry plan. Nie wiedziałem, bo niby skąd miałem wiedzieć.
W takim razie, według harmonijnej koncepcji, blok w kształcie pierścienia będzie JEDEN. Wysoki na 100 metrów (35 kondygnacji), szeroki na kilometr i długości obwodowej 650 kilometrów.
W takim pierścieniu mamy 22750 km² powierzchni, co przy 200 000 000 szui daje 113,75 m² powierzchni mieszkaniowej na szuję. Średnia zaludnienia wzrasta do 8791 szui na każdy km².
Taki megamoloch nawet w najśmielszych myślach jest niewykonalny, ale HMP.
.HMP, to oczywiście Harmonik Ma Plana.
Na wyspach to kot miał buty, a kolega wypiera się ich mądrości