Wiózł wilk razy kilka, przewieźli i wilka

SN robi wszystko, zeby do kontroli nie dopuścić…
W kazdym razie ziarno wątpliwości zasiane.

Ziarno watpliwosci zostalo zasiane.
Ja sie zgadzam, ze z tego nic dobrego nie wyjdzie, ale uczciwosc wymagała by jednalk skontrolowania.
Ale czy aby na pewno jest ku temu wola polityczna?
Bo zostaje jeszcze orwarya kwestia glosow niewaznych? Grafologow nie wystarczy, a malo kto przychodzil glosowac z wlasnym dlugopisem?

1 polubienie

Posłuchaj sobie wypowiedzi Morawieckiego zanim się z PIS spiknął. Miał równie stonowane wypowiedzi.

Te sprzed innych lat też powinny być przeliczane.. nie wierzę w żadne z wyborów.. Co wybory przecież jest ta sama gadka i do tego nie doszło!

1 polubienie

A mi to już zwisa kto będzie prezydentem. Zaakceptowałem wolę większości

Oni już dawno zapomnieli,że mają być głosem naszym..że to nie oni mają być panami a służyć jak najlepiej narodowi i chronić nasz interes, a nie swój i swoich własnych kieszeni.

2 polubienia

To wypowiedź Dudy z okresu, kiedy jeszcze miał dobry wzrok i nie nosił okularów.

1 polubienie

Taka tam większość…
W Hiszpanii Trzaskowski 82,39%
Nawrocki 17,61%.

1 polubienie

Poza USA, Kanadą i Serbią Nawrocki nie wygrał.

Robi się ciekawie. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,32045366,tak-pis-obsadzal-swoich-ludzi-w-komisjach-wyborczych-korzystal.html#do_w=450&do_v=1463&do_st=RS&do_sid=2326&do_a=2326&s=BoxCzytImg11&do_upid=1463_ti&do_utid=32045366&do_uvid=1750519172469

Zabawa w państwo trwa w najlepsze …

1 polubienie

Żeby to byla zabawa…

1 polubienie

Co prawda, to prawda. Niemniej porównanie do dzieci w piaskownicy jest moim zdaniem całkiem na miejscu …

To raczej przypomina grzebanie w uzywanej kociej kuwecie.

Uważam że Nawrocki wygrał i trzeba się z tym pogodzić. nie ważne jak wygrał.

Zebt z tej wygranej czegos zlego nie wyniklo…

1 polubienie

Ale wygrał wybacz

Ja po prostu od lat nie wierze, ze wyborow nie da sie sfalszoawac.
Umowmy się, ze wygrał.
Jeszcze nie zaczal urzedowania, a juz pokrzykuje?
Zle tylko, że KO czyli cala szeroko pojeta koalicja i partie lewicowe zachowyja sie jakby dostaly kopa w jaja.

1 polubienie