Witam. Ilu tu jest uzytkownikow i skad jestescie? Z kafeterii kowbojek
Witam. Niedużo tu użytkowników. Jesteśmy ze starego forum Pytamy. pl. Z kaffe jest tu tylko jedna osoba. O ile wiem, nikt z nas userem na kowbojkach nie był.
Zapraszamy, czuj się, jak u siebie. Można u nas pisać o wszystkim, a nawet się kłócić, ale bez osobistego ubliżania. Regulamin jest krótki, ale jasno określa, co i jak.
Baw się tu dobrze.
O witam juz rozumiem. Pamietam to forum pytamy. Wiec tu sie przeniesliscie. Spoko. Byl jakis dzial dla was na kafe z tego co pamietam. Na kafe nie da sie siedziec samo chamstwo i ciagle usuwaja watki. Masakra
To kafeteria jeszcze istnieje? Ten rynsztok?
Tak istnieje. Ale jest straszne chamstwo. Bany leca i hejt non stop. Nie da sie tam wytrzymac
Tu jest spokój i kultura.
Sami swoi.
Długo byłaś na kafe? Na którym dziale pisałaś?
W trakcie założenie konta na kafeteri dostałem bana, bez wytłumaczenia za co i na jak długo ?, Jaki sens tam wracać, podobno jesteś tym czym się karmisz, jedni żrą a inni się delektują
To niezle ja dostalam zaraz po zalozeniu
Ja pisalam na ciazy zycie uczuciowe i na gwiazdy o youtuberach.
Ja pisałam (ale już sporo czasu temu) na trzydziestkach. Tam było całkiem ok.
witam
kowbojki sa ???
skad pochodzimy? z pytamkowa
staż bywa różny
mod zajrzala na kowbojki
poza tym lubie fim Kowboje i westerny też
sentymentalna jestem
A te Kowbojki istnieją jeszcze, czy też kapput?
Istnieje jeszcze forum Wizaż. Jak chcesz sobie pogadać o modzie itp., to możesz tam zajrzeć. Dać namiary?
kaputt skonczyly
Mozesz dac jak chesz
No coś Ty… Ty jesteś fajna dziewczyna. Po co masz pisać gdzieś, gdzie… Sama zresztą tam wejdź i poczytaj. Tam jest ą , ę , bułkę przez bibułkę i ciche wbijanie sobie szpil. Nigdy tam nie pisałam i nie wiem jak tam jest, ale czytałam troszkę. Nie podoba mi się tam.
Ja trafiłam na pytamy po zamknięciu kowbojek.