Witam. Ilu tu jest uzytkownikow i skad jestescie? Z kafeterii kowbojek

Witam. Ilu tu jest uzytkownikow i skad jestescie? Z kafeterii kowbojek

2 polubienia

Witam. Niedużo tu użytkowników. Jesteśmy ze starego forum Pytamy. pl. Z kaffe jest tu tylko jedna osoba. O ile wiem, nikt z nas userem na kowbojkach nie był.

Zapraszamy, czuj się, jak u siebie. Można u nas pisać o wszystkim, a nawet się kłócić, ale bez osobistego ubliżania. Regulamin jest krótki, ale jasno określa, co i jak.

Baw się tu dobrze.

4 polubienia

O witam juz rozumiem. Pamietam to forum pytamy. Wiec tu sie przeniesliscie. Spoko. Byl jakis dzial dla was na kafe z tego co pamietam. Na kafe nie da sie siedziec samo chamstwo i ciagle usuwaja watki. Masakra

1 polubienie

To kafeteria jeszcze istnieje? Ten rynsztok?

1 polubienie

Tak istnieje. Ale jest straszne chamstwo. Bany leca i hejt non stop. Nie da sie tam wytrzymac

1 polubienie

Tu jest spokój i kultura.
Sami swoi.

1 polubienie

Długo byłaś na kafe? Na którym dziale pisałaś?

2 polubienia

W trakcie założenie konta na kafeteri dostałem bana, bez wytłumaczenia za co i na jak długo ?, Jaki sens tam wracać, podobno jesteś tym czym się karmisz, jedni żrą a inni się delektują

2 polubienia

To niezle ja dostalam zaraz po zalozeniu :grinning:

1 polubienie

Ja pisalam na ciazy zycie uczuciowe i na gwiazdy o youtuberach.

2 polubienia

Ja pisałam (ale już sporo czasu temu) na trzydziestkach. Tam było całkiem ok. :wink:

2 polubienia

witam
kowbojki sa ???
skad pochodzimy? z pytamkowa
staż bywa różny

1 polubienie

mod zajrzala na kowbojki :wink:

1 polubienie

poza tym lubie fim Kowboje i westerny też
sentymentalna jestem

1 polubienie

A te Kowbojki istnieją jeszcze, czy też kapput?

2 polubienia

Istnieje jeszcze forum Wizaż. Jak chcesz sobie pogadać o modzie itp., to możesz tam zajrzeć. Dać namiary? :wink:

kaputt skonczyly

Mozesz dac jak chesz

1 polubienie

No coś Ty… :wink: Ty jesteś fajna dziewczyna. Po co masz pisać gdzieś, gdzie… Sama zresztą tam wejdź i poczytaj. Tam jest ą , ę , bułkę przez bibułkę i ciche wbijanie sobie szpil. Nigdy tam nie pisałam i nie wiem jak tam jest, ale czytałam troszkę. Nie podoba mi się tam. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja trafiłam na pytamy po zamknięciu kowbojek.

2 polubienia