Witek zostanie odwołana? To Konfederacja stawia warunki

A nie kupię

1 polubienie

Tak czy inaczej, ta oszustka nie ma moralnego mandatu do pełnienia żadnej funkcji publicznej!

2 polubienia

Zawsze czulem cichą sympatie do tych niezbyt sympatycznych ludzi.Odrzuca mnie tylko"john brown" :wink:
Tutaj nie ma miejsca na usmiechy,kibicowanie itp.
Powinno byc wspolnym frontem ZWALCZANIE pisu za wszelką cenę!
A potem bedziemy sie dogadywac.
Jak po komunie.
Ale jakis priorytet musi byc bo nigdy z tego bagna nie wyjdziemy.

3 polubienia

Też jestem za ścisłą współpracą. Podobno na Węgrzech cała opozycja się jednoczy przeciw Orbanowi.

1 polubienie

Wole Orbana od Kaczystow…
Ale przyznaje ze nie zglebialem tematu…
A skoro tak sie dzieje jak piszesz,musi byc powód…

W sumie jeden i drugi po jednej kasie. Orban wyprzedza gnoma o kilka kroków w tym, co obaj robią.

A jednak PiS dalej ma większość. Dużo osób od Gowina wróciło do Kaczyńskiego… xd

1 polubienie

Tuskiem oglupieni
Jestes w Polsce? Czy sposob zarzadzania krajem to nie jest przypadkiem bieganiem kury z odcieta glowa?

Ale jednak lepiej dziala na swoje spoleczenstwo.Albo po prostu nie wszystko wiem…Ale na chwile obecną,wsparty obserwacjami moich dziewczyn twierdze z uporem jak nigdy wcześniej ze najgorsze w pisie jest dewastowanie nie tylko gospodarki przez maksymalną centralizacje ale dewastowanie ludzkich umysłów i wskrzeszanie roszczeniowosci i krótko mowiąc,homo sovieticusa.
Jak czytam ze Blaszczyk kierowal sie najwyrazniej legitymacjami partyjnymi przy selekcji uciekinierow z Afganistanu to mam jednoczesnie ochote wywalic tv za okno,co kiedys bylo dość popularne i chwycić za nóz lub inna maczetę.
A kibice węgierscy mnie zachwycili w trakcie mistrzostw.Podobnie jak sportowcy w trakcie igrzysk ktorzy okazali sie mocniejsi od Polski dosyc wyraznie…

1 polubienie

money, money, money…

2 polubienia

Ale ona jest tu tylko wykonawcą i kozłem ofiarnym na którym skupia się konsekwencje. Ktoś inny podjął decyzję że tak trzeba zrobić. Za wszelką cenę. W tym przypadku cena to fotel marszałka być może. Lub nie - znów mają większość w sejmie prawda? A nawet jeśli to mała strata. Partia posiada dość ludzi odpowiednich na to stanowisko.