A nie kupię
Tak czy inaczej, ta oszustka nie ma moralnego mandatu do pełnienia żadnej funkcji publicznej!
Zawsze czulem cichą sympatie do tych niezbyt sympatycznych ludzi.Odrzuca mnie tylko"john brown"
Tutaj nie ma miejsca na usmiechy,kibicowanie itp.
Powinno byc wspolnym frontem ZWALCZANIE pisu za wszelką cenę!
A potem bedziemy sie dogadywac.
Jak po komunie.
Ale jakis priorytet musi byc bo nigdy z tego bagna nie wyjdziemy.
Też jestem za ścisłą współpracą. Podobno na Węgrzech cała opozycja się jednoczy przeciw Orbanowi.
Wole Orbana od Kaczystow…
Ale przyznaje ze nie zglebialem tematu…
A skoro tak sie dzieje jak piszesz,musi byc powód…
W sumie jeden i drugi po jednej kasie. Orban wyprzedza gnoma o kilka kroków w tym, co obaj robią.
A jednak PiS dalej ma większość. Dużo osób od Gowina wróciło do Kaczyńskiego… xd
Tuskiem oglupieni
Jestes w Polsce? Czy sposob zarzadzania krajem to nie jest przypadkiem bieganiem kury z odcieta glowa?
Ale jednak lepiej dziala na swoje spoleczenstwo.Albo po prostu nie wszystko wiem…Ale na chwile obecną,wsparty obserwacjami moich dziewczyn twierdze z uporem jak nigdy wcześniej ze najgorsze w pisie jest dewastowanie nie tylko gospodarki przez maksymalną centralizacje ale dewastowanie ludzkich umysłów i wskrzeszanie roszczeniowosci i krótko mowiąc,homo sovieticusa.
Jak czytam ze Blaszczyk kierowal sie najwyrazniej legitymacjami partyjnymi przy selekcji uciekinierow z Afganistanu to mam jednoczesnie ochote wywalic tv za okno,co kiedys bylo dość popularne i chwycić za nóz lub inna maczetę.
A kibice węgierscy mnie zachwycili w trakcie mistrzostw.Podobnie jak sportowcy w trakcie igrzysk ktorzy okazali sie mocniejsi od Polski dosyc wyraznie…
Ale ona jest tu tylko wykonawcą i kozłem ofiarnym na którym skupia się konsekwencje. Ktoś inny podjął decyzję że tak trzeba zrobić. Za wszelką cenę. W tym przypadku cena to fotel marszałka być może. Lub nie - znów mają większość w sejmie prawda? A nawet jeśli to mała strata. Partia posiada dość ludzi odpowiednich na to stanowisko.