Witek zostanie odwołana? To Konfederacja stawia warunki

Czy reszta opozycji na to pójdzie? Czy przejdzie im ochota na swojego marszałka XD
Warunki Konfederacji nie podlegają negocjacją i chyba dobrze to rozegrali xd

Foka daj na luz. Konfederacja nie ma nic głosów wnoszących do sprawy. Wolę pis niż tych debili.

No to jeden za marszalkinią Witek xd
Następny prosze xD

Opozycja nie pójdzie na te warunki. Są zagrożeniem dla bezpieczeństwa. Zresztą PiS chyba ma większość z Kukizem więc ten wniosek i tak nie przejdzie.

1 polubienie

Nie pojdzie na te warunki ? No coz xd a tak blisko byli zdobycia sejmu buahahaha wszystko zalezalo od nich xd

No nie wiem… chyba by sie tak nie podniecali gdyby pis mial oczywista wiekszosc(z kukizem)

Nie za wszelką cenę

To jest zadna cena…

Nie jestem za. i nie jestem przeciw.

Odważne wyznanie xd
Ktoś za?

• Też tak myśle
  • No bez przesady
0 głosujących

Typowy pisowiec. Ja nie jestem za. ale nie dam się ogłupić.

Napisales ze wolisz pis. O to mi chodzi.

1 polubienie

Dobra kolego podniosło ci się ego. Wolę Pis niż konfederację.

Wolisz pis, bo co robi to robi ale to jednak ten sam “system” tak?

Kukiz sprzedajna kurwa Kurwo Dziwko Pizdo Szmato - YouTube

Wolę mniejsze zło.

Jestem przeciwny Konfederacji, ale tym razem, obiektywnie przyznaję, rozegrali to sprytnie. Sam jestem przeciw segregacji szczepionkowej, co kiedyś w innym pytaniu uzasadniałem.

Witek ewidentnie złamała prawo i powinna nie tylko być odwołana, ale ponieść konsekwencje prawne swego czynu.

A opozycja, poza Konfą, znów się zagapiła. Czyżby najnowszy sondaż tak ją uśpił?

3 polubienia

Tez jedyna poprawka opozycji jaka przeszla przy glosowaniu lex tvn to poprawka konfederacji, ktora mowi ze wladze tvp beda wybierane przez krrit…
Dzieki konfie tvp ma szanse stac sie znowu normalniejsze xd

1 polubienie

Póki rządzi PiS zapomnijmy o normalnej tvp.

1 polubienie

2 polubienia