Wzięlibyście udział w polskiej edycji takiego “rozbieranego” programu? a jeśli nie to dlaczego nie?
Nie patrze na to, zatrzymałam się na dłużej w progu pokoju bo akurat chłopy tam były w TV a pytanie do was mam takie: dlaczego żadnemu nie stanął na wizji?
Można to kontrolować? bo przecież jak się okazało nawet 22 latek tam był… czekałam i czekałam i nic :D.
Pewnie ze można kontrolować A biorąc pod uwagę okoliczności to chyba musieliby się bardziej skupić na tym że bym im „stanął” iż żeby został w spoczynku
Ocieralem sie o to na channel 4 w Anglii,kilkanascie razy.Komentowac nie zamierzam ale powiem w miare dyplomatycznie,ze za moich czasow,przynajmniej w moim otoczeniu,szanowano poczucie intymnosci.Teraz szanuje sie sklonnosci do ekshibicjonizmu,żenujących popisów i robienia z wszystkiego “głebszej filozofii"ktora pozostaje jednak na poziomie tv śniadaniowej,bez wzgledu na porę emisji.
Widzialem pod studiami w Boremhamwood,ilu jest ochotników do takich produkcji.Setki jesli nie tysiace"gotowych na wszystko”,pustakow byle tylko otrzec sie o “wielki świat”.Bo juz dawno im wmówiono ze to jest własnie,“wielki świat”
@humoreska Był Big Brother, były śluby z nieznanymi osobami, są rozbierane randki, ciekawe o czym będą kolejne tego typu programy, repertuar powoli się wyczerpuje🤔 Ciekawe czym nas jeszcze zaskoczą, o ile są w stanie…
Wczoraj w nocy w TV widziałam. Ten program jest od dawna, tylko wcześniej były tam kobiety ( lesby też). Wczoraj geje. Nie znam niestety tytułu ani kanału. Trzy osoby nagie stoją w specjalnych kabinach jedna osoba wybiera na randkę…po wyglądzie… pewnie Cię zainteresuje