Właśnie skończył się taki program z nagimi facetami... randkowanie

Wzięlibyście udział w polskiej edycji takiego “rozbieranego” programu? a jeśli nie to dlaczego nie?

Nie patrze na to, zatrzymałam się na dłużej w progu pokoju bo akurat chłopy tam były w TV :smiley: a pytanie do was mam takie: dlaczego żadnemu nie stanął na wizji?:smiley:
Można to kontrolować? bo przecież jak się okazało nawet 22 latek tam był… czekałam i czekałam i nic :D.

2 polubienia

Pewnie ze można kontrolować :stuck_out_tongue_winking_eye: A biorąc pod uwagę okoliczności to chyba musieliby się bardziej skupić na tym że bym im „stanął” iż żeby został w spoczynku :joy:

3 polubienia

Do wzwodów i podniet przydatne jest rozluźnienie, a jakiekolwiek stresy w tym przeszkadzają (np. co sobie rodzina i znajomi pomyślą?)

1 polubienie

Nie wzielabym udzialu. Szanuje cudze poczucie estetyki :laughing::woozy_face:

3 polubienia

Zawsze mi sie przypomina niesmiertelny sucharek
Na plazy naturystow.
-Pani mi sie podoba…
-Widzę.

3 polubienia

I co było dalej?

A co to za program? Gdzie? Jakiś link? Bo jakoś trudno mi to sobie wyobrazić

1 polubienie

Prawdopodobnie albo format , albo oryginal
https://programtv.onet.pl/serial/nagi-instynkt-przetrwania-1339

1 polubienie

Nie bądź za ciekawy. Masz żonę, to pilnuj rodziny i domu.

Wydaje mi się że może chodzić o ten program

Ocieralem sie o to na channel 4 w Anglii,kilkanascie razy.Komentowac nie zamierzam ale powiem w miare dyplomatycznie,ze za moich czasow,przynajmniej w moim otoczeniu,szanowano poczucie intymnosci.Teraz szanuje sie sklonnosci do ekshibicjonizmu,żenujących popisów i robienia z wszystkiego “głebszej filozofii"ktora pozostaje jednak na poziomie tv śniadaniowej,bez wzgledu na porę emisji.
Widzialem pod studiami w Boremhamwood,ilu jest ochotników do takich produkcji.Setki jesli nie tysiace"gotowych na wszystko”,pustakow byle tylko otrzec sie o “wielki świat”.Bo juz dawno im wmówiono ze to jest własnie,“wielki świat” :face_with_raised_eyebrow: :exploding_head:

4 polubienia

@humoreska Był Big Brother, były śluby z nieznanymi osobami, są rozbierane randki, ciekawe o czym będą kolejne tego typu programy, repertuar powoli się wyczerpuje🤔 Ciekawe czym nas jeszcze zaskoczą, o ile są w stanie…

3 polubienia

Dla mnie takie programy nie istnieją.

4 polubienia

Otoz to! Ja wszelkiego rodzaju reality show i fabularyzowane “dokumenty” typu z zycia wziete starannie omijam.

3 polubienia

Wczoraj w nocy w TV widziałam. Ten program jest od dawna, tylko wcześniej były tam kobiety ( lesby też). Wczoraj geje. Nie znam niestety tytułu ani kanału. Trzy osoby nagie stoją w specjalnych kabinach jedna osoba wybiera na randkę…po wyglądzie… pewnie Cię zainteresuje :smiley:

Nic w tropikach -w zwykłym studio… to wszystko się dzieje. Coś jak randka w ciemno, tylko wszyscy już nadzy :smiley:

Geje mnie nie zainteresują
A babeczki - cóż, popatrzeń zawsze można, ale od kogoś takiego trzymałbym sie raczej daleko.

Żeby stanął trzeba mieć warunki - prywatność, nastrój, autentyczne podniecenie. To nie ma być pod publiczke.
Udziału bym nie wziął bo to skok na hajs.

2 polubienia