Wróciłam!

To już chyba trzeba o następnym telefonie pomyśleć.

Ale ja go mam kilka mies…naprawdę upadł tylko 3razy

2 polubienia

Przecież zrobisz jak chcesz. Nic mi do tego. Może wyzdrowieje? :smiley:

1 polubienie

:heart: :heart: :heart:

1 polubienie

Mam przepis na prezent dla gości (którzy na szczęście nas nie odwiedzili, bo sa zajęci gdzie indziej). Devil nie wyrzucaj szklanych półlitrówek.

1 polubienie

On ma półlitrowe butelki i to pełne! :innocent: :joy: :innocent:

2 polubienia

To niech opróżni.

3 polubienia

Tylko 3?
Mam już 4 smartphona i łącznie 1 upadek. Dba się.

Lepiej się zajmij zbieraniem butelek, chyba te po piwie lepsze. Poza tym przez Ciebie teraz widzę, że jako maniak gadżetowy jestem w tyle…
Dba się, tylko się ma już 4ego …:stuck_out_tongue:

1 polubienie

Dużo zdrówka

3 polubienia

Ja już dziś nic nie oglądam. Na południu jedna pani z uzbrojonym r-kiem się pokłóciła, że mu nie pokaże dokumentów, bo ona jest na swojej ziemi i on ma natychmiast pokazac twarz i zdjąć maskę. Mam dość. Budzę się i pierwsza myśl wiadomo jaka.
Elsie dbrze, że u Ciebie dobrze :slight_smile:

3 polubienia

Witaj, ja zaczynam podróże po szpitalnych lekarzach. Z okresu hm młodości nie miałem nawet 1/4 badań i wizyt co obecnie, terminy i kolejki to szok. Kuruj się i zdrowiej,

5 polubień

Fajnie że jesteś Ela, brakowało nam Ciebie! Spróbuj moich zagadek, zwłaszcza słownych :sweat_smile:

5 polubień

Witaj po przerwie. Zdrowia życzę :slight_smile:

3 polubienia

No witaj. Dobrze że jesteś.

2 polubienia

Witaj w swiecie zywych :eyes:

2 polubienia

A jak to się u Ciebie zaczęło, że trafiłaś w ich ręce, musiałaś?

1 polubienie

Niestety. Ale się odczepiłam…

Czyli że co? Padłaś ofiarą zmyślonego wirusa powodującego rzekomą pandemię? :stuck_out_tongue:
Zdrowia życzę. :wink:

3 polubienia

Nigdy nie twierdziłam że wirusa nie ma. Zachorowałam poźno (a chodzę bez maseczki) i przeszłam jak każdy inny. Teraz jest wojna, nie pandemia. Czy to znaczy że mam robić w majtki przed Putinem?

1 polubienie