Wrrr....[bo jak inaczej...]

Jest zimno…Plus 2 stopnie…W pazdzierniku!!!
Kolejka do pralek zatkana przez dziada sakramenckiego który zablokował wszystkie 3 maszyny! :angry:
Piwo w niedzielę,dopiero po 10 :roll_eyes: :face_with_raised_eyebrow:
Gdzieś z rejonu stacji benzynowej [ok. 150m.] dobiega łomot pakistańskiego disco polo :exploding_head:
I niech mi nikt nie wtrynia że wstałem lewą nogą!!!
Jestem na chodzie już 4 godziny i swoje z @Birbantem przegadałem…

5 polubień

Jest 11 a u mnie 12 godzina…I pralka dalej zablokowana…Potrafią!
A wydawało się że taki tumiwisizm,egoizm lub nawet złośliwość to raczej w pewnym kraju nad Wisłą.
Dobra…Odpuszczam.Szkoda niedzieli.

1 polubienie

U mnie niby cieplej, ale wiatrzimny i taki, ze glowe chce urwac.

2 polubienia

U mnie 26 stopni na plusie. Jest cudnie.

1 polubienie

Jesień panie. Od października do kwietnia jest generalnie brzydko. Dni krótkie

3 polubienia

Pamiętam taki pażdziernik kiedy imprezowałem z koleżeństwem z zakladu pracy,nad jeziorem,pod Poznaniem.To był 2-4 pazdziernika 1988 i ok. 30 st.
I jeszcze mnie komary pocięły…
Grunt że
a.piwo jest
b.pranie zrobione
c.w pokoju mam 24 st.

I tego sie trzymam :wink:

2 polubienia

Na dworze jeszcze 20, noc bedzie jednak chłodna, bo prawie chmur nie ma. W domu jeszcze nagrzane.
Dziś dzien anonimowego alkoholika. Nawet mi się wina do obiadu nie chcialo. Resztka poszla do bigosu.

1 polubienie

No przy takiej okazji,to sie nawet wina może odechcieć…
A ja chwilowo,dochodzę do siebie…Miałem atak nożownika…Niby nie na mnie ale blisko.I sie coorva,wtrąciłem…
A tyle mówią by nie udawać bohatera…No ale to jest impuls…Jak widzisz takieścierwo na 2 nogach to cię nosi…
Daj mi parę minut…

1 polubienie

Współczuję.
W mnie tu okolica raczej spokojna, ale teraz byl ciąg fiest - 9 regionalna i 12 panstwowa, to się też dziwnych masek najechało, bo pogoda ładna.
Zawsze mnie zastanawialo po co murzyn idzie na plażę? Handlować podróbami i ganiac się z policją? Bo opalac się przecież nie musi?

1 polubienie

To był jakiś dziwoląg.Śniady ale … z dredami.Oczywiście naćpany po brzegi…Kopnąłem ten nóż a zatakowany dziadek chyba nawet sam by sobie poradził.
Kutas uciekł a mnie się ręce pocą…O włosach nie mówiąc…
Tyle lat tu jestem i nigdy,NIGDY NIC…Aż do dzisiaj…
Bo to się tak łatwo mówi ale raz jeszcze i serce nawali,koorvaaa

Wiedziałem kiedy założyć ten temat… :face_with_raised_eyebrow:

To faktycznie potrafi doprowadzic do zawału.
Takie sceny to tu w TV pokazuja jak się
cyganskie klany piora miedzy sobą alboz latynoskimi mafiami. I to nie tylko na noże idzie, bron palna tez się trafi.
A mafie arabskie tak raczej cywili nie zaczepiaja. Ale policja ma z nmi kłopot. Zwlaszcza z przemytnikami narkotyków z Afryki. Ogolnie to za wesolo nie jest.

1 polubienie

No to wiesz jak to może wyglądać…Ja…za wiele nie wiem.Ten środek Anglii jest spokojny.Tym bardziej,szok…Z drugiej strony…Człowiek zapomina…W 2007 gdy tu wylądowałem,jakieś zakapturzone poyeby zamordowały nauczyciela i to nożem w akcji z rowerka typu BMX.
Te cwele nie mialy wiecej niż “naście” lat.I dzisiaj raczej,to samo…

U mnie to strefa turystyczna. Moze nie tak jak w Barcelonie, ale w Alocante sa strefy gdzie plagą są złodzieje, a i strefy gdzie lepiej się nie zapuszczać.

Pospałem…Zeszło z człowieka.
A teraz sobie gramy z @Birbantem niezapomniene melodie.Głeboki oddech!

1 polubienie