Zobowiązał się , wkrótce się dowiemy czy dotrzyma słowa @Vilemo .
Dosyć sporo jest tych filmików @gra . W zasadzie teraz wszyscy na bieżąco śledzimy sytuację to i wszyscy pewnie te filmiki oglądali.
No chyba nie dotrzymał. Bo akurat w czasie tego spotkania z terenów Białorusi wystrzelono Iskandery.
Już wystrzelił ddia dia co miał wystrzelić. I po rozmowach. Jajuż mam objawy demencji od tych wiadomości. Moja głowa jest jak beczka
Rosjanie zabili ukraińska rodzinę na ulicy
To była grupa dywersyjna. V kolumna
Pociski uderzyły w skład z materiałami radioaktywnymi oficijanie nie odnotowano wzrostu promieniowania
Co nie zmienia faktu że to był mord na cywilach których chronią konwencje w teorii przynajmniej
No właśnie jak to pisałam to już było jasne że nie dotrzymał słowa…
A co jest warte słowo takiej kanalii? Tyle co kiedyś słowo niemieckiego oficera
Za tę zastrzeloną kilkuletnią Polinę Putin powinien zapłacić własną głową. Jestem przeciwna karze śmierci. Zawsze byłam. Ale jeśli chodzi o to zwierzę, to…
Czy nie ma kogoś z kaftanem, żeby go unieszkodliwili? To siemożna rozchorować od samego tego płaczu dzieci z filmu z przejścia granicznego. Tak dzieciak, który nie jest ponad miarę umęczony nie płacze.
100 tyś ludzi zaciagnęło się do obrony terytorialnej. Ma być też 2 oddziały ochotników z innych krajów, w tym weterani US Army.
Ja pierdziele…Oni są naprawdę niesamowici…Mina na drodze to wziął w ręce i wyniósł żeby ukraiński czołg mógł przejechać…I to wszystko prawie na luzie,że śmiechem i z pecikiem w japie…no ja nie mam kuźwa pytań
Cały normalny świat jest przeciwko temu potworowi. Nie da rady.
Ma już na starcie mniej szans niż Adolf w 39 …
Tylko że nadal ta łajza niemyta jest niebezpiecznie nieobliczalna …
Ktoś mu się wreszcie dobierze do skóry. Myślę nawet, że najprędzej oligarchowie, którym z jego powodu “krzywda okrutna się dzieje”.
Ciekawe czy @harmonik okaże się tak charakterny jak Rosja i dotrzyma umowy pod koniec roku odnośnie swoich przepowiedni
Charakterny? On nawet nie wie, co to znaczy …