DRODZY PANOWIE!!!
Wszystkim bez wyjątku życzymy Wam ( tak, ja i pozostałe koleżanki ) wszystkiego najlepszego z okazji Waszego Święta. Super , że jesteście, świat bez Was byłby smutny i nudny.
Tu jestem…
Ja również się melduję - facet od urodzenia. Co z poprzednimi wcieleniami, to nie wiem…
Dziękuję za życzenia.
W Seksmisji mieliśmy namiastkę… Komedia z tego wyszła
Niejaki birbant, jako ten mężczyzna, serdecznie dziękuje za pamięć koleżance @mężatka jak i innem koleżankom z naszego foruma, które niewątpliwie do życzeń przyłączą się gromadnie.
I pamiętajcie Drogie Koleżanki, że coraz mniej tych “ostatnich Mohikaninów” na tem padole łez i płaczu… Czas Wikingów mija…
Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc, słoneczka wesołego, snów pięknych co noc.
Miczawik - Mijający Czas Wikingów…
Kolego u mnie na wsi mieszka takie stworzonko, miłe, sympatyczne dwa metry i waga na poziomie ciezkiego przypadku anoreksji. Tęczowe? Ma sie za kobiete i do tego kaprysną. Tylko dlaczego mu kejnoty rodzinne spod minispódniczki wystaja?
Znalazłem telefon komórkowy na Niemcach całkiem niedawno. Słusznie poczekałem aż zadzwoni. I przyjechał po tego smartfona na rowerze gościu, który nawet już z wyglądu określającem siebie nie przypominał mi żadnej płci, które do tej pory znałem. Odebrał, mruknął coś o Dance, że on Dankę, czy cóś… i tyle go widziałem.
A to nieładnie. To nie jest prawdziwy facet. Taki to swoje klero (klejnoty rodzinne) w odpowiednim porządku trzyma.
Ciekawe kto mu te klejnota trzyma?
Obawiam sie, ze ten kawalek szmatki, ktory umownie nazwijmy spódnica juz uniemozliwia zalozenie slipków
Nie wiem może samoobsluga?
Samoobsługa jest silnie popularna w normalnych płciach, w dawnych czasach u mężczyzn nazywano to struganiem konarka. Mniej więcej; czas powstania styczniowego.
Slipki pogrubjajom.
Milczenie jest zlotem
Trzyklej czyli trzymacz klejnotów
Potem nadszedł czas walenia Niemca po kasku…
Możesz skonczyc z tymi skrotami myślowymi? Tak z okazji dnia powszedniego?