Wszystko co śmieszne II

Albo na Białoruś.

3 polubienia

Narciarze! Pamiętajcie o tej zasadzie!

3 polubienia

Kogo zabił?

Chyba nikogo. Byłoby w mediach. Pomyśl logicznie – wiadomość jest w czasie przyszłym. Służby wiedziały, że zabije i udaremniły morderstwo. Ufff!

3 polubienia

Przeca wiem

Na Bialorus to chyba samobojcy?

1 polubienie

Wrócił pewien mężczyzna z wakacji i poszedł w odwiedziny do kolegi.
-Jak było na wakacjach?
-Było fajnie, ale musiałem uciec.
-Czemu?
-Najpierw padł wół i przez pięć dni jedliśmy samą wołowinę. Potem zaczęły zdychać króliki i podawano tylko pieczeń z królików do stołu. Ale pewnego dnia dowiedziałem się, że zmarła teściowa właściciela pensjonatu, więc uciekłem.

4 polubienia

Na Białoruś uciekł pan Tomasz Szmydt.

3 polubienia

Sędzia, który miał dostęp do najbardziej tajnych spraw w Polsce. Trudno o lepszy prezent dla Putina.

4 polubienia

Po wielkim wiosennym sprzątaniu, tata gotuje makaron na obiad.
-Ej, dzieciaki, gdzie jest sitko?
-Było dziurawe, więc wyrzuciliśmy

4 polubienia

Dziadek z babcią przy grzanem winku wspominają swoje młode lata i początki znajomości. I on do niej zagaja; - pamiętasz tę zabawę w remizie i jak zapaliła się stodoła obok?
– Nigdy nie zapomnę, jak z majtkami na kostkach uciekałam z niej…

2 polubienia

Ksiądz katolicki, pastor i rabin postanowili sprawdzić, który z nich jest
najlepszym duszpasterzem. Uradzili, że każdy z nich uda się do puszczy, znajdzie niedźwiedzia i nawróci go na swoją wiarę.

Po powrocie spotkali się i wymienili doświadczeniami. Zaczął ksiądz:
–Kiedy znalazłem niedźwiedzia, poczytałem mu katechizm i pokropiłem wodą święconą. W przyszłym tygodniu idzie do I Komunii.

Pastor:
–Ja spotkałem niedźwiedzia nad strumieniem. Zacząłem mu głosić Dobrą
Nowinę. Niedźwiedź stał jak zahipnotyzowany i pozwolił się ochrzcić.

Obaj spojrzeli na rabina, całego w gipsie, leżącego na szpitalnym łóżku.
Rabin uniósł oczy do góry i szepnął:
–Tak sobie teraz na spokojnie myślę, że może nie powinienem był zaczynać od obrzezania?
:cloud_with_lightning:
Matka krzyczy na córkę:
– Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku…
– Wiem, wiem – przerywa córka – siedziałaś stale w domu, bo ja miałam pięć miesięcy.

5 polubień

Zagłówek

.tylko nie wiem po co😐.

2 polubienia

To to nie służy do zakładania skarpet brzuchaczom?

1 polubienie

Ochrona kręgosłupa szyjnego podczas ćwiczeń. Można go chronić samymi dłońmi (trzymając je tak, by podtrzymywać głowę ćwicząc) ale z tym urządzeniem jest to łatwiejsze.
Nigdy nigdzie nie ćwiczyliście? :anguished:

2 polubienia

Ochrona przed czym / kim ?
:thinking:

Čwiczyliśmy brzuszki bez ochrony :sunglasses:

IMG-20140518-WA0000~2

Przed uszkodzeniem. Stabilizuje kręgosłup szyjny podczas ćwiczeń. Podczas zwykłych czynności (chodzenie, siedzenie) do takiej stabilizacji służy kołnierz ortopedyczny.
Jeżeli potrzebujesz więcej informacji, to poszukaj sobie w necie. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Zawsze mnie zastanawialo po co ludziom szyja? Nie dosc, ze kark skrecic latwo to jeszcze jedne z najwazniejszych tetnic na samym wierzchu?

1 polubienie