Wszystko co śmieszne

Język polski jest piękny :slight_smile:

3 polubienia

Jak przez przypadek zostać kociarzem?
Zobaczyłam niesamowity szyld sklepu ze słodyczami. Były na nim pyszne cukierki i urocze kociaki! Postanowiłam tam pójść i wybrać coś na wieczór, ale było tam tyle pyszności, że wzięłam bardzo dużo. Stałam przy kasie, sprzedawczyni kasowała te wszystkie torby ze słodyczami, a potem zapytała mnie: „Chyba bardzo kochasz swojego kotka?”. Na początku nie zrozumiałam, ale po kilku sekundach zdałam sobie sprawę, że wcale nie kupuję słodyczy, ale przysmaki dla kotów…

3 polubienia

Uśmiałem sie do łez :upside_down_face: :grin:

3 polubienia

Ja też! Może nie aż do łez, ale jednak!

2 polubienia

Bo to z zaskoczenia :joy:

2 polubienia

Dobrze, że mu pani w przedszkolu nie musiała tłumaczyć.

2 polubienia

Należy przypadkowo znaleźć żbika.

4 polubienia

Ty się ciesz, ze to nie tygrys syberyjski :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Taki kumpel przydał mnie by się…

2 polubienia

Ja tygrysa (ale chyba bengalskiego) poglaskalam kiedys, ale mial ze 3 miesiace, w lodzkim zoologu.
Kolega tam mial staz weterynaryjny a kociaka matka odrzuciła i byl “na butelce”. Po znajomosci nawet dali nakarmić…
Co się potem z nim stalo? To nie wiem, chyba gdzieś pojechał w ramach wymiany genetycznej .
Mi to by wystarczyl ryś iberyjski. Moze problem przerasowionych, histerycznych yorków by się skończył?

1 polubienie

Żartujesz albo…nie wiesz co mówisz :innocent::roll_eyes:

1 polubienie

Kolega p prostu trochę zle wymierzył metraż. Taki dorosły tygrysek to 5 m razem z ogonem. Z salonu mialby problem legowisko mu zrobić…

Widziałem raz… Kiedy byłem dzieckiem,Alfred Szklarski opisywał.Do mego lokum w Anglii,nie wszedłby.
Ale i tak, myślałem o czymś innym…:roll_eyes:

1 polubienie

Eee, tygrysy sosu piwnego nie lubią :joy::stuck_out_tongue_winking_eye:.
Poza tym kotowate maja instynkt łowiecki, ale juz co z nim zrobic to się już muszą nauczyć.
Zwykle lekcje zabijania pobieraja u rodzicow
Jak to pieknie sfotografowal Gudzowaty?
Podsylam link, bo to trzeba całość ocenić.
https://rempex.com.pl/wydarzenia/408-255-aukcja-dziel-sztuki-i-antykow/przedmioty/71239-tryptyk-z-cyklu-pierwsza-lekcja-zabijania
A ja stara kociara, zapewniam Cie, ze nawet nasze domowe “puszki” miewają dusze tygrysa. Bardziej niż lwa. :joy:

image

5 polubień

5 polubień

I to w sklepie, w którym robię zakupy. Strach się bać :))

7 polubień

Tak mi sie przypomniala piosenka stulecia

2 polubienia

O Ty kanibalko!
:joy: :joy: :joy:

1 polubienie

"Ukraina, która wdziera się w rosyjskie terytoria coraz głębiej, zdobyte miejscowości znakuje ukraińskimi tablicami administracyjnymi. To zupełnie odmienna metoda od tej, którą stosowali atakujący Ukrainę Rosjanie. Zamiast mordować cywilów, burzyć domy i pod karabinem zmuszać ludzi do brania udziału w ustawionych ”referendach”, Ukraińcy wieszają znaki w języku ukraińskim i mówią mieszkańcom, żeby spokojnie żyli. Ci ostatni przeciwko zmianie kraju się nie buntują. Wręcz przeciwnie. "

1 polubienie