Wszystko co śmieszne

Tak, ok 13.

image

4 polubienia

Wlasnie przed chwilą leciała w Eska Rock piosenka Renaty Przemyk o tym tytule. Zasugerowałaś sie?

2 polubienia

Nie wiedziałam, że ta piosenka gdziekolwiek leciała. :joy:

1 polubienie

Leciała w eter

2 polubienia

7 polubień

Oj, no wiem. Nie czepiam się. A piosenkę znam. Kiedyś ciągle słuchałam piosenek Renaty. Lubiłam je.

3 polubienia

image

5 polubień

Moja ulubiona tej pani … :grin:

2 polubienia

4 polubienia

A na kolację, dla Was, by było “jakby luksusowo”

4 polubienia

Po co brac za pysk?
Nogę podstawić? Albo jakas skórkę od banana?
Niestety nie mamy środków niczym Lucrecia Borgia

2 polubienia
1 polubienie

image

image

6 polubień

“Są małżeństwem od 2 lat, ale odkąd się poznali, jedna rzecz nigdy nie dawała jej spokoju. “Ma zwyczaj siedzieć w samochodzie przez 5-10 minut przed wejściem do domu. Nie wiem, dlaczego to robi. Ale opowiedział mi kiedyś o swoim traumatycznym doświadczeniu, które przeżył, kiedy wrócił do domu i przyłapał swoją byłą na zdradzie” - wyjaśniła autorka wpisu.”

“Nawyk ten był wcześniej powodem wielu kłótni między nami. Na przykład, gdy mamy gości, siada na zewnątrz przed wejściem - lub gdy czeka na niego obiad - i przez 10 minut siedzi w milczeniu w samochodzie” - czytamy. Użytkowniczka forum zaznaczyła, że choć od samego początku zachowanie partnera bardzo ją irytowało, to jakoś dawała sobie z tym radę. Czara goryczy przelała się w sytuacji kryzysowej. “Mój 8-letni syn potknął się, spadł ze schodów i złamał kostkę. Bardzo go bolało, więc zadzwoniłam do męża, żeby zabrał go do szpitala, a on od razu wybiegł z pracy. Ale potem znów zadzwoniłam i byłam w szoku. Kiedy wyjrzałam przez okno, zobaczyłam go siedzącego przed domem. Byłam zarówno zszokowana, jak i wściekła. Wybiegłam na zewnątrz i zapytałam, jak długo siedzi w samochodzie. Powiedział mi, że około 8 minut. Zapytałam, dlaczego nie przyszedł od razu do domu, żeby pomóc, a on odpowiedział, że zrobi to za 2 minuty - kontynuowała internautka.”
Znaczy ta kostka tak nie bolała, skoro nie wyglądali przez okno czy tata już przyjechał? :thinking:

2 polubienia

image

4 polubienia

Pewien człowiek codziennie dla zdrowia dodawał do jedzenia odrobinę prochu strzelniczego. Żył długo, dożywając 97 lat. Po śmierci zostawił 14 dzieci, 28 wnuków, 35 prawnuków i… wielometrową dziurę w ścianie krematorium

5 polubień

image

5 polubień

6 polubień

image

10 polubień