Wybory prezydenckie 2025

Za godzinkę poznamy pierwsze wyniki. Frekwencja na godzinę 17 wyniosła 50% z maleńkim hakiem.

Zagłosowałem sercem. N program. 2 czerwca zagłosuję rozumem.
Zerkam co chwilę na lokalne medium z mojego miasta na fb. Większość lubi tam gaśnice i hulajnogi. To straszne.

2 polubienia

Pierwszy podpis złożony zostanie pod dekretem wprowadzającym obowiązek comiesięcznych badań technicznych gaśnic, gwarantujących skuteczne gaszenie świec chanukowych w każdej sytuacji.
Drugim podpisem załatwi się zerową stawkę cła oraz VAT na hulajnogi elektryczne z Chin, aby zawsze i wszędzie (do) obywatela można było dojechać.

Kolego @ZiraaeL Ty sie ciesz ze nie jestes w zasigu mojej scierki takigo kawalka rzeczyywistisci co to usiluje robic rzeczy jak nowe?
Dogrywka bedzie.

1 polubienie

I co? Wiadomo coś więcej?

Kolega chce zostac strazakiem i nie miec duzo do roboty :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Są wyniki. Braun bardzo wysoko

2 polubienia

Artur Bartoszewicz ten idiota startował na prezydenta xd Też się zdziwiłem

Jak na szura i foliarza

To ta ścierka powinna się cieszyć :rofl:

1 polubienie

Ciekawe jaka frekwencja była. I jak długo będą otwarte lokale bo w wyborach na premiera przedłużyli

Frekwencja 66,8

1 polubienie

To nie za duża. Pewnie w II turze będzie więcej

To Karol tak sciga prowodyra wyscigu?
Lepiej sie pomartwmy, czy jak Rafal wygra to czy uczniowie nie beda sobie wybierali nauczycieli (rodzice juz wybieraja, to w ramach prawa spadkowego Baska pozwoli z Rafalem wybierac dzieciom) :frowning: …dyrektora juz maja wybierac wg poglosek o pomysle MEN.
ps rodzicow niech sobie najpierw wymienia.
Rafal obiecuje zazegnac kryzys w psychiatrii, zwlaszca dzieciecej, wiec…

1 polubienie

Najważniejsze że Rafał Trzaskowski wszedł do II tury i to z przewagą nad Karolem Nawrockim

Ktoś się orientuję kiedy II tura?

1 polubienie

Dramat… Jakie ma sympatie elektorat Mentzena?

1 polubienie

Ponad 20% ludzi popiera antysemityzm, antyeuropejskosc, klerykalizm i skrajne poglądy. A 30 % cwaniaka i alfonsa. Co sie stało z tym społeczeństwem?
Tymczasem w Rumunii wygrywa kandydat demokracji

5 polubień

Mentzen i Braun to 20%. Mogą zmiażdżyć Trzaskowskiego w 2 turze
:pensive_face:

1 polubienie

Wygrał ktoś normalny? Coś mnie ominęło?

Niedobrze
Bardzo mala roznica miedzy 1 i 2 m
Zbyt wysoka pozycja na 3 i 4.
Braun? Serio? Strach sie bac …

2 polubienia

Ot i mamy demokrajcę, Kaczyński i Tusk są już za starzy, to wysłali młodzież na prezydenta.
I znowu czeka nas wojna polsko polska, już mam dość tego wszystkiego.
Tym razem Trzaski musi wygrać z kretesem, bo inaczej…

3 polubienia