Za godzinkę poznamy pierwsze wyniki. Frekwencja na godzinę 17 wyniosła 50% z maleńkim hakiem.
Zagłosowałem sercem. N program. 2 czerwca zagłosuję rozumem.
Zerkam co chwilę na lokalne medium z mojego miasta na fb. Większość lubi tam gaśnice i hulajnogi. To straszne.
Pierwszy podpis złożony zostanie pod dekretem wprowadzającym obowiązek comiesięcznych badań technicznych gaśnic, gwarantujących skuteczne gaszenie świec chanukowych w każdej sytuacji.
Drugim podpisem załatwi się zerową stawkę cła oraz VAT na hulajnogi elektryczne z Chin, aby zawsze i wszędzie (do) obywatela można było dojechać.
To Karol tak sciga prowodyra wyscigu?
Lepiej sie pomartwmy, czy jak Rafal wygra to czy uczniowie nie beda sobie wybierali nauczycieli (rodzice juz wybieraja, to w ramach prawa spadkowego Baska pozwoli z Rafalem wybierac dzieciom) …dyrektora juz maja wybierac wg poglosek o pomysle MEN.
ps rodzicow niech sobie najpierw wymienia.
Rafal obiecuje zazegnac kryzys w psychiatrii, zwlaszca dzieciecej, wiec…
Ponad 20% ludzi popiera antysemityzm, antyeuropejskosc, klerykalizm i skrajne poglądy. A 30 % cwaniaka i alfonsa. Co sie stało z tym społeczeństwem?
Tymczasem w Rumunii wygrywa kandydat demokracji
Ot i mamy demokrajcę, Kaczyński i Tusk są już za starzy, to wysłali młodzież na prezydenta.
I znowu czeka nas wojna polsko polska, już mam dość tego wszystkiego.
Tym razem Trzaski musi wygrać z kretesem, bo inaczej…