Wybory prezydenckie

Net się upiera, ze jest tylko ten?
Mnie to dziwi, bo w Łodzi jest ich siedem, nie licząc tablic i płaskorzeźb jak parafia biedniejsza.

Szczerze mowiac to ja go wole jak pisze, nie mówi.
Niestety w politce, zwlaszcza ostatnio to by trzeba kijem przez łeb, a nie grzecznie tłumaczyć, ze można lepiej, inaczej.
Ale podtrzymuje to co napisalam - taki troche marzyciel, o prawie i ekonomii to chyba wie, że w przyrodzie występują.?
Co prawda z obecnego prezydenta to taki doktor prawa jak z koziego podogonia trąbka, wiec przeszkodą w byciu takowym to nie jest?
Mozna tez byc niedouczonym elektrykiem. :rofl::wink:
Albo bratem blizniakiem?

1 polubienie

Wątpię. To gwiazdor. Lubi błyszczeć. Ważne by jego wyborcy wsparli Rafała

3 polubienia

W drgiej turze to.kazdy glos bedzie sie liczyc. Tej drobnicy politycznej też.
Pytanie jak zachowaja się wyborcy glosujacy na Mentzena i Nawrockiego (bo nie.wiadomo który przejdzie?)
Nie wszyscy zwolennicy konfy sa sympatykami PiS, a co do wielu pislubnych? Predzej zostaną w domu niż na Mentzena zagłosują.

1 polubienie

Pomiędzy Konfederacją a Pis jest przepaść. Ale wybory wszystko pokażą i może być różnie. A tak na prawdę nie mamy żadnego dobrego kandydata na prezydenta. Do tego najlepszy z kandydatów Kononowicz zmarł.

moze on przewiduje rzad na uchodzstwie…beda w rzedzie siedziec .

1 polubienie

A który z naszych prezydentów był obeznany z prawem?

Dla mnie PiS czy konfa?
Jeden diabel.

Zle postawione pytanie. Ktory z prezydentów mial szanse na wsparcie zespołu ekspertow I fachowców? (oczywiście ja zmarnowal) - Wałęsa.
A ktory mial instynkt , ale mu “materialu” jednak brakowalo? KKwasniewski.

I tak na prawdę tylko Kwaśniewski był prezydentem wszystkich Polaków.

2 polubienia

Mozliwe, ale w przeciwienstwie do ludzi, ktorzy wybrali go na druga kadencje, wśród polityków ze styropianu mial wielu wrogów.

Boje się wyborców konfy i ich decyzji w 2 turze

2 polubienia

Sytuacja sie komplikuje, bo lewica mocno się kompromituje, a wyborcy spd znaku PSL tez chwiejni bywaja…

żartujesz, prawda?

1 polubienie

on tak pisze rozne takie czasem :confused:

1 polubienie

PSL to sprzedajna …, od zawsze trzyma z tym, kto u władzy. Poglądy i wyborcy się nie liczą

2 polubienia

…aby chlebek rósł, wciąż pomysłów brak…
Chociaż się pojawia co pięć lat taki, co już wieeee…
…jednak wciąż na końcu nam wystaje jedno gołe D

Uważam tak samo jak kolega @1234567 porzucając swoje sympatie i antypatie, a zostawiając obiektywizm. “Po czynach go poznacie” i tu, jak do tej pory, Kwaśniewskiemu nikt nie dorównał.

1 polubienie

Była taka wypowiedź, że nie chce być " dawcą organów " :wink::grin: