Jak myślicie czy Szymon dotrzyma słowa że jeśli nie wejdzie do 2 tury to nie wejdzie do przyszłego rządu?
Gdzie Rzym, gdzie Krym?
Tusk na razie nie wspominal o zmianach w rządzie, choc by się przydały.
Mam nadzieję, że w razie czego znajdzie kogos bardziej kompetentnego niz pan marszalek?
On jest rotacyjny. Poza mówieniem nie ma kompetencji
Jakby mniej mowil to dla wszystkich byloby lepiej. Zwlaszcza na poczatku, kiedy obejmowal urrzad marszalka, ze marzy mu sie prezydentura?
Ale mówić on potrafi. To urodzony wodzirej.
Nie wiem. Mam wstręt do ogladania takich sejmowych przedstawien. Nie tylko w Polsce. Sa pasjonaci, ale ja do nich nie należę
Czy wodolej i komediant?
On raczej na poważnie. Ale przemawiać potrafi.
W koncu do telewizji czasem jeszcze biorą fachowców od gadania.
Pisac tez potrafi. Ale na prawie i ekonomii to sie zna jak ja na dojeniu krów.
Krowy wydoić może każdy idiota
No to ja widac ponizej tego poziomu, ba nawet nie wiem jak sie do tego zabrać?
Ciągniesz za wymiona.
A nic nie mów, z krowani mam na pieńku.
Najpierw w latach szczeniecych z koleżanką usilowalysny wydoic zubra - pomnik w Spale. Zdjęcia z tego aktu naiwnosci wzbudzaly jakies dziwne zachowanie wsrod doroslych? Smiech?
A pozniej na Mazurach przyplatala się jakas miła krowa? Zostalo nam trochę czerstwego chleba, to zwierzatko nakarmilam. Za uchem podrapalam. Nagle słyszę dzike krzyki, pędzi gospodyni przez pole “znowu *****n w szkodę poszedł!!!” Podobno bestyjka do lagodnych nie należała?
Tak, ze ja i te kopytne?
A ja jako młody chłopak, no może nie aż taki młody miałem złe wspomnienie z papieżem. Kiedyś pojechałem z poznaną dziewczyną do Kołobrzegu , a ona po kilku piwach wlazła na pomnik . Jako świadek spędziłem noc na posterunku.
Niee
To ile jest tam pomników?
nie wiem
A czego to polityk nie powie, nie obieca PRZED wyborami?
Szymon czyli jedyna,inteligencka ożywcza siła w ostatnich latach,zderzył się ze ścianą.
Jest dokładnie w tym samym miejscu gdzie inni,nietuzinkowi którym zdawało się że w tym chlewie jakiekolwiek przymioty poza cwaniactwem oraz tzw.partyjna dyscypliną,coś w ogóle znaczą.Od prof.Aleksandra Krawczuka począwszy a konczywszy choćby na Szymonie Ziolkowskim…
Pewnie już jest na etapie zgorzknienia bo zamiast porwać tłumy,prędzej wyleci z parlamentu…
Życzę mu jak najlepiej, wciąż chyba jak nikomu innemu tamże ale…Czarno widzę karierę ponad przeciętnej osobowości.Tlum i jego obrzydliwa miernota i przeciętność,potrzebuje leperow i kononowiczow bo to jest dokładnie,poziom tłumu.
Lub gierkowskich tęsknot za rozdawnictwem.
Dawno temu zadbałem o siebie i bliskich i właściwie,gdybym nie był bardzo staroświeckim patriota,powinno mi to wisieć.Nie powinienem się przejmować owa niekończąca się dyktatura proletariatu…Tak się jednak nie da…I boli kolejne zejście na boczny tor,kogoś z głową zamiast łba.
Na dziś wygląda to tak że dla zdrowia i we własnym interesie, powinien odejść.
Jeśli jednak uważa że ma jeszcze coś do powiedzenia,pewnie zostanie.Mikrofon w ręce to ogromna siła!!!