Nie martw sie. Ależ to bardzo dobrze że nie ma CL bo pisałbyś sam do siebie i miał najwyżej 2 odpowiedzi, mętne i nudne.
A tak to czujesz że żyjesz wśród patologicznych, nieharmonijnych ludzi których jesteś spójną, bardzo starą i zepsutą częścią
Nie martw sie. Ależ to bardzo dobrze że nie ma CL bo pisałbyś sam do siebie i miał najwyżej 2 odpowiedzi, mętne i nudne.
A tak to czujesz że żyjesz wśród patologicznych, nieharmonijnych ludzi których jesteś spójną, bardzo starą i zepsutą częścią
Wydaje Ci się. Na starym Pytamy miałem na CL ok. ćwierć tysiąca nicków łącznie z Tobą, a mimo to miał kto wypowiadać się w moich tematach, choć nie należały do najłatwiejszych. Chciałbym zobaczyć Twój stan zdrowia, czy może się równać z moim.
Mój stan zdrowia po Twojej blokadzie poszybował w górę
Ale przecież zemsta i złość są nieharmonijne. Na nerwy polecam wino ze słodkich owoców.
Z CL uważaj bo nie będziesz miał do kogo pisac.
Tak już było na starym Pytamy ok. 10 lat temu. Dopiero wprowadzenie CL spowodowało, że wróciłem do serwisu.
Policz ludzi którzy faktycznie z tobą dyskutują. Nie wiem czy warto pozostałych izolować. Chyba że robisz zwykłe wrzutki tylko dla siebie.
Moje tematy są trudniejsze, wymagające spokojniejszej głowy, większej ilości wolnego czasu, którego mało kto ma.
Wino to nieharmonijna patologia
Oi to to! Tez nigdy CL nie potrzebowala.
Czarna lista się tu nigdy nie pojawi dlatego że forum zostało stworzone na bazie gotowych skryptów zrobionych przez kogoś innego spoza pytamy których nie można zmienić
O… i tu by się przydał minus…
Jestem za minusami,ale Cl,to narzedzie ro odgradsnia sie od ludzi o odmiennym zdaniu.
U mnie na CL ladowali jefnodniowi trole,by ukryc ich kilometrowe puste pytamis-zawalidrogi.
No właśnie. W ten sposób każdy korzystał z CL na starym pytamy XD lepiej ze nie ma
W sensie korzystali tak jak to napisałeś do odgradzania się od ludzi o innych pogladach
Oczywiscie,ze lepiej,gdy jej nie ma.
Jezeli ktos obraza,od tego jest moderacja.
Ale pan H odgradzal sie od majacych inne zdanie,lub minusujacyvh jeho wypowiedzi.
Czasem ktos wrzucal drugieho na CL i jechal po nim,jak po lysej kobyle,a on nie mogl sie wypowiedziec.
Lub od obrażających, opluwających, @GumowyKrokodyl
Dziwnek,bylem na pytamy od 2008r i CL zawsze byla.
Z tym się zgodzę Ale brak czarnej listy może zwiększyć ilość awantur i zadym Kiedyś jak ktoś się pokłócił to go blokował i ci którzy się nie lubili nie wchodzili sobie w drogę bo nie mogli a tutaj można wchodzić do pytań ludzi których się nie lubi i podżegać nawet ze zwykłej złośliwości albo nękać na pw
Całkowicie się z Tobą @Sheev, zgadzam. Bardzo mądra wypowiedź. Gdy brak CL stanie się istotnym mankamentem tego forum, możemy wrócić do sprawy.