Potraficie wyczuć poprzez słowo pisane aktualny nastrój forumowicza? Kiedy ktoś jest szczęśliwy, wkurzony, zły etc?
Myślę że tak. Nawet jeśli wpis jest krótki.
Czasem.Ale obawiam sie ze we mnie mozna czytac jak w powiesci.
Tak
Mam wrażenie, że tak.
Nie. Gdzieżby tam…
Pewnosci co do nastroju danej osoby nie mam ale mogę się domyślać. Najlepiej mi to wychodzi z harmonijnym i collinsem. Wiem jak ich wkurzyć.
Ty @humoreska też masz ostatnio zmienne nastroje. Jak piszesz o lekarzach to wyraźnie czuć niepokój.
Wydaje mi się, że przynajmniej po części tak, ale to się najlepiej robi z osobami, które się dobrze zna, wtedy nawet po kilkuwyrazowej wiadomości można wyczuć, czy wszystko jest ok, czy wręcz przeciwnie.
W większości można to wyczuć w tekstach
Mnie na przykład ciężko wkurzyć i sprowokować
Też jestem nieobrażalny
U mnie na przywilej obrażenia mnie, trzeba sobie zapracować. A są czasem tacy, którym styki się gotują
Teraz obrażasz tych co chcą cie obrażać
Mogę z tym żyć. Już w necie przerobiłem takich, co się mścili albo wychodzili ze skóry żeby mnie ukrócić
Tak sobie myślę, że ileś tam lat na pytamy… dość dobrze mnie zahartowało
Jeśli tylko tu się hartowałeś, to myślę, że nie wszędzie udałoby Ci się zachować zimną krew
Ja mówię o poprzednim pytamy
Moge powiedzieć to samo. Pytamy hartuje. To obecne jest wporzo ale poprzednie od klik i hejtu nie stroniło. Najmocniej mi sie obrywało za przyjaźń z tensorem.
Obecnie czasem mnie za lewactwo i antyklerykalizm ukąszą ale mam na to surowicę w postaci spirytusu XDDD
A jaki to mój stan emocjonalny?
Dla mnie ciekawym doświadczeniem było bycie modkiem, wtedy się dużo rzeczy dowiedziałem o sobie i innych
Skoro tak, to “zwracam honor”. Miałam w innym miejscu próbkę działalności byłych użytkowników dawnego pytamy. Nieźli są niektórzy