Wydaje mi się, że jeśli nie zdarzy się coś nieprzewidzianego,

np. pojawienie się taśm o Smoleńsku, to jednak PiS wygra wybory zdecydowanie, może nawet wyżej, niż pokazują to sondaże. Co to za wybory, jak się wie wcześniej, jak będzie? Ale nie zna się frekwencji Ta jednak nie powinna być niska. Mam rację?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Uwazam ze powinna byc wysoka, a jak bedzie to zobaczymy…

2 polubienia

Najbardziej nie życzę sukcesu Lewicy, bo jej ulubionym dojeniem polskich podatników są oszukańcze szczepienia i produkcja dzieci w ich klinikach in vitro.

1 polubienie

Tu akurat mamy odmienne zdania, ale inacze byloby nudno…

2 polubienia

To nie jest mądrze mieć odmienne zdanie od mojego w tak istotnych kwestiach.

Za późno.
13 wybory.
2 dni trwa cisza przedwyborcz.
Dziś 8. Nic nie wyskoczyło.
Jutro 9. Dwa dni to za mało by narobić szumu…

SMOK przed wyborami wybywa.
Wróci po wyborach. Albo i nie (może już go do domu nie wpuszczą?)

3 polubienia

Spokojnie, planowa eksterminacja smokow zacznie sie pozniej, jak krypte prezydencka przemianuja na sw.Lecha. a przynajmniej blogoslawionego.

• Lech to imię męskie, pochodzenia staropolskiego. Określa się, że jego źródłem jest słowo lestki , które chociaż dzisiaj już praktycznie wyszło z użycia, to dawniej oznaczało kogoś sprytnego, przebiegłego, a nawet chytrego
4 polubienia

Jarosława się nie boję.
Musi to być sympatyczny człowiek.
Wszak to numerologiczna 11

Numerologia 11 – cechy

Numerologiczna 11 to mieszanka wybuchowa. Z jednej strony ma więcej negatywnych, niż pozytywnych cech, ale z drugiej te ostatnie przeważają i wychodzi po równo. Chcesz wiedzieć, jakie masz zalety i wady? Poczytasz o nich niżej.
Numerologiczna 11 – cechy pozytywne

• empatia,*
  • dobroczynność,*
  • życzliwość,*
  • pracowitość,*
  • romantyzm,*
  • analiza,*
  • strategia,*
  • ciekawość.*

Numerologiczna 11 – cechy negatywne

• zazdrość,*
  • zawiść,*
  • niecierpliwość,*
  • choleryzm,*
  • brak zorganizowania,*
  • perfekcjonizm,*
  • szybko się nudzi,*
  • niezdecydowanie,*
  • wola walki.*

Numerologiczna 11 w różnych aspektach życia

Każdy aspekt życia numerologicznej 11 jest pełen jej choleryzmu, nerwowości i niecierpliwości. Za co by się nie wzięła, nigdy nie doprowadza tego do końca, jedynie otwiera nowe projekty, a potem biega wokół własnej osi i nie wie, w co ręce włożyć. Jej władcza i waleczna natura sprawia, że ma wielu wrogów, ale za to kilku prawdziwych przyjaciół, z którymi dzieli wspólne pasje, ludzi, których nienawidzi i swoje plany, w których realizacji ci jej pomagają. Nie lubi kłamstwa, szczególnie, gdy ktoś zdradza ją i obgaduje za plecami.

Ma wyczulone zmysły i wielką intuicję. Dlatego to magia i arkana świata tak bardzo ją pociągają. Badanie starych dziejów, historii i obyczajów wciąga ją na długie godziny. Numerologiczna 11 to kreatywny i bystry umysł, który potrafi znaleźć rozwiązanie nawet beznadziejnej sytuacyjni. Zawsze ma w zanadrzu jakiś super plan, który z góry inni skazują na niepowodzenie. Potem jednak okazuje się, że miała rację i chylą przed nią czoła. To także tajemniczy człowiek, pełny sprzeczności. Za dużo o sobie nie mówi. Szczegóły zdradza tylko tym, którzy zasłużyli na jej zaufanie.

3 polubienia

Umarlych to sie nie trzeba bac, gorzej z zywymi.

3 polubienia

Wydaje mi się, że Prezesunia noga boli, i zaraz po wyborach odda się w ręce medyków.

Czyli co? Wszystko w rękach lekarzy? Nasza przyszłość? Przecież bez prezesa PiS pójdzie drogą PO bez Tuska. Skłócą sie i rozpadną na dziesiatki frakcji…

2 polubienia

Nie powinno być z PiS-em tak źle. Mają niemało ludzi.

1 polubienie

Ale prezes wciąż nikogo nie namaścił na następcę.
Robi tylko smaka wielu osobom. Wszyscy z nich sięgną po władzę. Zaczna walczyć między sobą. Powyciągają na siebie na wazjem haki. Polacy przejrzą na oczy kto nimi rządzi.
Tylko kto wtedy sięgnie po władzę w kraju?
Tylko narodowcy jeszcze nie byli przy korycie…

2 polubienia

A co ja jestem numerologicznie???

Oblicz sobie, dodając wszystkie cyfry daty urodzenia.

1 polubienie

Ale mi wychodzi 33!!!

1 polubienie

Czyli 6,

1 polubienie

A dlaczego??? A, bo trzeba dodac dwie trojki?

1 polubienie

Chyba trzeba.

1 polubienie

@SMOK.Maciej Teee…, koleś, ja jestem Jarosław. :roll_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia