Wydoroślałeś?

Oczywiście :wink:

Spokojnie, to tylko stare zdjęcia. Nic więcej :grin:

1 polubienie

Ty sie Diabelku nie rozmarzaj, zanim dziecie dorosnie i tato zgode wyrazi zdazysz sie zapic na amen :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Tata nie będzie miał nic do gadania. Dziecię się zbuntuje i razem na motorze pojedziemy w nieznane przy dźwiękach… AC/DC

1 polubienie

Tylko???
To jest wlasnie to nieporozumienie ktorego nie lubie.To wyrzucanie wszystkiego “za okno”.
A lata 80-te byly takie ciekawe…

2 polubienia

@collins02 W wielu kwestiach się różnimy. W wielu mamy podobne poglądy. Ale to nie ma wpływu na to, że cholernie Cię lubię, szanuję i obdarzam respektem. Ja umiem się ładnie różnić od kogoś o co prosił ludzi Jan Kaczmarek.
Być może to stanowi, że na tym forum jestem bardziej lubiany, niż nielubiany.

5 polubień

@collins02 nigdy tego z pamięci nie wyrzucę, zbyt wiele dobrego mam do zapamiętania. Lata 80-te, to czas gdy mój charakter mocno się kształtował.

2 polubienia

A jaki skromny :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Czasem trzeba wyartykułować swoje ja.

3 polubienia

Przez ostatnie ile czasu? Ja to ogólnie jeszcze dorośleję, rozwijam się (psychicznie, fizycznie już dawno nie :grin:) itd. :upside_down_face:
Ale we mnie się coś zmieniło w środku podczas tego całego siedzenia w domu, kiedy nagle zostałam jednym z “głównych zarządców” w zakresie studiów, nie wiem, czy to tylko kwestia dostosowania się do sytuacji i potem zniknie, czy to już na stałe, ale się dość mocno zaktywizowałam i obudziłam w sobie jakieś uśpione instynkty przywódcze.

2 polubienia

@birbant, często sobie powtarzam, jaka to ja fajna kobieta jestem. Nawet tysiąc razy! w myśl powiedzenia, ze stanie się ono prawdą… że nie będę wspominać pobudek autora.

1 polubienie

Tak…
Udalo mi sie przed snem,"sprzedac"troche tej filozofii,jakies 5 godzin temu…Moze mniej doslownie…
ciesze sie,@birbant…nie dlatego ze deklaracje kosztują…Jestem tu juz wiele lat.Czasem ufam,czasem oczy mnie bolą…Moja zona ma w sobie jeszcze chyba mniej indianina…Jestem chyba Komanczem choc bardzo chcialbym Dakota…
Temat rzeka…Byle nie spac przed północą…

1 polubienie

Slowa wrecz swiete.

1 polubienie

Jeśli za “wydoroślenie” można uważać fakt prostoty (nie prostactwa) formułowania myśli i ich wypowiadania, to staram się codziennie. Nie zawsze wychodzi. Cóż, ułomność :).

@Devil Ale czyż kult piękna nie jest związany z kapitalizmem i oglądem rzeczywistości z męskiego punktu widzenia?

1 polubienie

@Devil Nadal wiele zwyczajnych, naturalnych dziewcząt na świecie (choć w niektórych kręgach nadaje im się miano pensjonarek, oazowiczek i bladolicych :upside_down_face:)

Chyba jeszcze nie, bo wciąż powracam do swoich ulubionych idei.

@waranzkomodo te “kręgi” zrzeszają chyba same kobiety :stuck_out_tongue:
Każdy facet chce naturalnie piękną kobietę, niestety niektóre są tylko naturalne, więc malować się muszą :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Byl na starym forum taki jeden ktory gardzil wszystkim co naturalne.Czasem przemijanie jest błogosławienstwem…

1 polubienie

Tak kult piekna jak i przede wszystkim,kapitalizm,rodzily sie w czasach gdy kobieta byla tylko tłem.Camille Claudel czy Maria Sklodowska to tylko wyjatki,przekraczajace nasze wyobrazenia ale wyjątki.

1 polubienie