Wygramy?

No napisal mi kolega ze psuje wątek… :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Birbuś ! :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: !

1 polubienie

Birbuś to będzie, gdy z ruskiemi wygramy… :stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes:

1 polubienie

oj,dzielisz skore na niedzwiedziu…

1 polubienie

Nieeee! Właśnie, odwrotnie, Obawy mam, bo ruskie też mocne,

1 polubienie

w 1920 dali my radę, to 99 lat póżniej też damy.

2 polubienia

Znowu jaja. W Antwerpii Ukraińcy wygrali z Belgami 3:2.

1 polubienie

No i badz tu prorokiem…Nie widzialem Belgow w tym turnieju ale…Jest w tym jakas nauczka…Druzyny takie jak Ukraina,szybko sie ucza!

1 polubienie

Niemcy też z Hiszpanią przerżnęili, a Włochy z Turcją i dziś będą grać po raz drugi ze sobą.

Przed chwilą wyłapałem wypowiedź Kubiaka w wywiadzie: Przed nami 3 najdrudniejsze mecze, one są jednak do wygrania, więc trzeba je wygrać.

4 polubienia

No niech wygrywają, bo następne skrzynki piwa by nie zawadzily…
Po przegranej tv hiszpańska nabrała wody w usta. Mistrzostwa poszły w zapomnienie, więc nie wiem czy będą chcieli się dalej zakładać?

1 polubienie

Trochę na portalach sportowych hiszpańskich było. Trzeba przyznać, że wychwalali naszych.

1 polubienie

Poszperałem po stronkach niemieckich, wyłapałem kilka wypowiedzi ich zawodników.
Generalnie ton jest taki, że Polska na dzień dzisiejszy, to potęga, że będą mieli bardzo trudno, ale zrobią wszystko, by wykorzystać szansę. I uważają Polaków za faworytów, ale będą walczyć na maksa.
Tak mówią wszyscy, ale da się tam wyczuć sporą obawę przed polską drużyną.
Kibice niemieccy, natomiast nie są raczej optymistami. Jeden z nich napisał, że byłoby wielką sensacją, gdyby niemiecka drużyna wygrała.

1 polubienie

No bo jak sie tu przyznac, ze od slabego przeciwnika w kuper dostali?

A kto jest ten słaby?

Mi chodzilo o to, ze gdyby stosowali metode, a bo chlopcy mieli slabszy dzien i w zasadzie tylko spodenki mialy nie ten kroj i dlatego przegrali to zostaliby wysmiani. A w przypadku polskich newsolapow iprzegranych taka argumentacja bardzo czesto ma miejsce.

1 polubienie

No bo tak to wyglada na dzsiaj.Nie powinnismy tego przegrac…Ale to jest turniej…I to dosc dlugi.

1 polubienie

Przed nami maksymalnie jeszcze 4 mecze.

Niestety,w finale ta sama Muchowa ktora juz pokonala w USA,teraz byl nie do przebicia…Miazga…

1 polubienie

Jak to 4 mecze?

Zagramy z Niemcami, a zwycięzca zagra w półfinale ze zwycięzcą meczu Rosja - Serbia. Wyłoniony zwycięzca zagra w finale z…Francja prawdopodobnie, bo ta po drodze ponownie rozwali Włochów, którzy teraz sromotnie znęcają się nad Turkami.

Trzy mecze. 1/4 finału z Niemcami.
Półfinał z Rosją.
I finał z Francją.

.po czym wszyscy rozjadą się do domów.