Wygramy?

@GumowyKrokodyl

Ty na tym portalu , jako jedyny zdołałeś skasować więcej własnych odpowiedzi i komentarzy, niż ich napisałeś.

1 polubienie

To fizycznie niemożliwe xd

Jednak zdołałeś.

.jako jedyny.

Jeżeli chcesz przeczytać to mogę cofnąć usunięcie dla ciebie.

Przegrali Juz? Bo oglądam online i opóźnienie mam

No i w dupę! Słowenia była dziś lepsza w każdym elemencie. Stłamsili nas. Tyle błędów ze strony naszych dawno nie widziałem. Gratulacje lepszym i dobranoc wszystkim.

5 polubień

W odpowiedzi na postawione pytanie, z przykrością muszę odpowiedzieć, że nie wygramy.:neutral_face:

1 polubienie

:sob::sob::sob:

Faktycznie, niemożliwe. Bystrzacha jesteś.

Ktoś musi.

Mowilem ze nasi graja lepiej od dotychczasowych rywali ale ze to nie jest zadne mistrzostwo.I napisalem tez ze nie wiem czy to wystarczy…
Ilosc bledow nie szkodzila bo albo Niemcy oddali serwami calego seta albo reszta robila w portki na nasz widok.
Az przyszla druzyna ktora nic sobie z naszego mistrzostwa swiata nie robi.
I,jak mawial dziadek Jacek,“trzask prask i po wszystkim”…
Cale szczescie ze nie moglem ogladac.Ten tydzien zbyt wiele mnie kosztowal…

1 polubienie

Uczciwie oceniam , że przegraliśmy po niekończącej się serii naszych błędów , gdyby Drzyzga nie poprawił serwowania, byłoby gorzej , blok mieliśmy fatalny i te kiwki Leona…on jest przecież od siania strachu swoim uderzeniem.
I tak jestem z chłopakami , to sport .

2 polubienia

Kibicowanie a obiektywna ocena to na ogół,dwie rozne sprawy.
Polacy w grach zespolowych chyba juz nie wykorzystywali swych szans na wszystkie,wyobrażalne sposoby.
Dlatego jestem nieufny i nie wyobrazam juz sobie bezkrytycznego entuzjazmu.Trudno.Zapracowali sobie na to…
Wiadomo ze w turnieju wszystko moze sie zdarzyc.Ale dlaczego w strefie medalowej,my gramy najgorszy mecz od miesiecy a przeciwnik,bynajmniej nie Brazylia,USA czy nawet Francja,wznosi sie na swoje wyżyny?
Oczywiscie ze druzyny prawdziwy kibic nie zostawia po porazce.Ale w sporcie powinno byc jak w przyjazni.Prawdziwy przyjaciel powie Ci prawde,szemrany zaś,bedzie udawal ze nic nie widzi…
Czytalem co Heynen powiedzial…I raz jeszcze zgadzam sie tylko szkoda ze znowu madrosc po szkodzie.Takiemu przeciwnikowi ktory zwietrzyl swa szanse,trzeba podciac skrzydla NA POCZATKU a nie dawac musie rozkrecać…

3 polubienia

Dlatego ja napisałam prawdę , popełniliśmy błąd za błędem , jakby każdy z nich zapomniał , co jest jego największym atutem i próbował czegoś innego , taki dziwny mecz eksperymentalny z fatalnym dla nas wynikiem.

1 polubienie

W pierwszym secie 8:4 i 20:17. I puścili to. W drugim z wielkim trudem wygrali, raczej szczęśliwie. W trzecim lanie, W czwartym przewaga punktowa 1 - 2 do 20 i znowu klapa.
Przyjęcie i rozegranie juniorskie, blok - katastrofa i niewymuszone błędy własne.

1 polubienie

A teraz zaczyna sie moje świeto!!!
Mistrzostwa świata w lekkoatletyce…
Na poczatek Joanna Fiodorow rzucila tak ze innym miny zrzedły.Teraz czekamy na Joanne Fiodorow.
A Ania Sabat jest juz w polfinale na 800m.Brawo!

2 polubienia

Patryk Dobek na 400 p.plotki w polfinale!
Kamila Licwinko w skoku wzwyz,w finale.!
Jest niezle na poczatku…

1 polubienie

Nie oglądacie meczu?
Polska - Francja 2:0 prowadzimy.

1 polubienie

Wygraliśmy 3:0 mamy brązowy medal.

2 polubienia

jekas niewiara w narodzie? brazowy medal tez dobry.
a nawet bardzo dobry…

3 polubienia