Wyniki sondażowe, godzina 21

PIS - 145%
KO - 21%
PSL - 5%
SLD - 6%
Konfederacja - 4%
pozostałe - 2%

Cieszycie się? :rofl::rofl::rofl:

W oficjalnych, według koperty od kuriera z Nowogrodzkiej na PIS głosowało powyżej 150% uprawnionych…

Macedoński bramkarz już się podniósł też.

5 polubień

Brawo pis! :rofl: Większość jest

43%. Dużo.

Trudno się cieszyć z wyników , być może niektórzy pamiętają co tu na forum pisałam , mimo iż dyskusję na tematy polityczne omijam szerokim łukiem .
…Nie chce być posłańcem hiobowych wieści , ale oni wygrają…
Miałam na myśli wygranych

1 polubienie

Niemcy przewidywali podobnie
Ciekawe dlaczego

1 polubienie

Bo dla Polaka liczy się kasa , patriotyzm , ideologie i inne szczytne cele to dla nas sranie w banie , te wyniki świadczą także o naszej hipokryzji .
Właśnie z tego powodu nie lubię rozmawiać o polityce , kolejny raz się przekonałam , że więcej gadamy niż robimy , wyniki to potwierdzają.

4 polubienia

Podskoczyło pisowi, lewicy i kapka dla konfy.

PO największy przegrany i to mimo kolacji z zielonymi i nowoczesną. Schetyno pora zmienić prace.

2 polubienia

Bo o szczytnych celach,dobrze sie mowi,gdy micha pelna,dach nad glowa,bezpieczna przyszlosc.

Pracę to Schetyna powinien zmienić rok temu…

1 polubienie

Chyba ta “zemsta Tuska” prace bedzie musial zmienic, a moze stac sie to dosc szybko. Jako, ze zwykle po wyborach partie organizuja nadzwyczajne zjazdy rozliczeniowe.
A niestety jesli PO chce cos zdzialac to musi nieco wizerunek zweryfikowac ( dobra, bede złośliwa Kidawa- Blonska ladniejsza :smile:).
A tak na marginesie - jesli Tusk nie zalatwil sobie u papieza jakiejs fuchy na antypodach to nie chcialabym byc w jego skorze…

1 polubienie

Tusk nie ma po co wracać.

1 polubienie

Zgadza się. Ale czy on o tym wie?

Ogląda tvn24. Czyta angielskie internety. Wie. Może z Dudą powalczy o fotel prezydenta by wzorem Lecha wkurzać rząd. Pytanie tylko czy służby już nie czekają pod jego domem w Gdańsku?

Już są oficjalne, pełne wyniki. Zmiany minimalne. To będą ciekawe 4 lata. W sejmie lewica i konfederacja. Senat dla PO (?)

Roznica 5 poslow w sejmie zeby stracic wiekszosc bezwzgledna, nie jest to przeszkoda nie do pokonania. Yaro bedzie mosial skrocic postronki, zeby mu sie stado nie rozlazlo. (Te 5 osob to z danych szacunkowych)