Wyrażam pewien niepokój

on pewnie szaleje w karnawale, a my się martwimy

Jeszcze nie słuchałem, ale mam podejrzenia, że jest to muzyczny spot wyborczy jakieś partii, na który zupełnie nie mam ochoty.

:yum:

2 polubienia

:scream: :joy: :point_up:

Napisać na temat Zbigniewa, że to jedna z najbardziej kontrowersyjnych osobliwości tego forum, to jakby nic nie napisać. Odnośnie trawiących jego umysł zaburzeń psychicznych, w wyniku których diabły podskórne kazały mu snuć na jawie coraz to nowe fantazje, wyplatać przeróżne apokaliptyczne makabreski i inne, mniej lub bardziej kontrowersyjne urojenia, chyba wszyscy tutaj mieli mniejszą lub większą świadomość. W związku z tym zawsze zadziwiający był dla mnie fakt, że pomimo tej świadomości, tak wiele osób traktowało go ze śmiertelną powagą …

2 polubienia

A nie pomyślałeś, ze kazdy dwór powinien miec swojego trefnisia?
Inna sprawa, ze poglady i aberracje, które tu wstawial do bezpiecznych nie należały.

2 polubienia

A jakież to niebezpieczeństwa masz na myśli??
Z tego co kojarzę, pomimo dekad wytrwałej działalności jego sekta nie zwerbowała zbyt wielu osób na pytamy i wciąż liczy jedną osobę włączając w to samego przewodnika ludzkości. Poza psuciem nerwów niektórym osobom poprzez pożałowania godny zachwyt nad systemami totalitarnymi, rozsyłaniem nudesów niektórym paniom i personalne wyzwiska, nie zauważyłem innej jego szkodliwości.

5 polubień

Ale wez pod uwaga, ze to forum mozna czytac bez logowania, wiec szkód nie sposob oszacować.

2 polubienia

Sądzisz, że właśnie wśród niezalogowanych ma już tysiące fanów? :thinking:
To ma sens … :crazy_face:

Biorac pod uwage tlumy stawiajace sie na zjazdach poswieconych “medycynie alternatywnej”, praktykom foliowania i zlym mocom promieniowania ciekow wodnych? Oraz koniecznosci uchwalenia ustawy antyznachorskiej? Niekonieniecznie dotyczacej absolwentow wydzialow medycznych?
To kto wie?

1 polubienie

Miałem dzisiaj sie skupić nad innymi sprawami ale tu,muszę dać PLUSA!!! I poprosić od moderatora o kolor lub też najlepszą odpowiedż,czy co tam regulamin przewiduje!!!

1 polubienie

Regulamin przewiduje, ze najepsza odpowiedz przyznaje autor pytania. Czyli tutaj @birbant.
Kolorek wstawiony.

2 polubienia

Mimo wszystko raczej chyba nie bawmy się w najlepszą odpowiedź bo tu o człowieka chodzi. Jak by nie miał skrzywiony umysł to nadal człowiek.

Nie ma co śmieszkować w tym temacie.

2 polubienia

Może wszystko w porządku. Może tylko się obraził na nas. :frowning: :roll_eyes: On tak raczej z przerwami tu wpadał, tylko teraz jakoś długo go nie ma.

3 polubienia

Prawda zmniejszał częstotliwość pojawiania się bo czuł się urażony kasowaniem jego uświadamiających wpisów przez modkę dorzucając do tego czasem epitety o szujowatości Może obraził się definitywnie ale czy wytrzymał bez wracania tutaj przez tak długi czas i głoszeniem swoich nauk?

3 polubienia

Wiadomonanacyjności i sprzedajności.

2 polubienia

Bardzo rzadko wchodziłem z nim w dyskusję przez dość specyficzny sposób myślenia. Jednak trzeba przyznać, że potrafił dość często mnie rozbawić. Niektóre teksty wykorzystywałem przy różnych okazjach wśród ludzi, żeby rozruszać trochę towarzystwo. I zdawały egzamin :grin:

2 polubienia

Ja też. Jak powiedziałem przy kimś że coś jest “harmonijne” to sie uśmiał :slight_smile:

4 polubienia

Jak gram w karty czy inne gry z córką i wnukami, to tych, co wygrywają nazywało się kanaliami abo szubrawcami lub nikczemnikami. Dzięki harmonikowi wprowadziłem nowe termina czyli jesteś szujowato nieharmonijny, wiadomonacyjny i sprzedajny.

5 polubień

I nie ma go… Dudixa dudusia też. Może sprawdza czy ma syna? thinking

2 polubienia