on pewnie szaleje w karnawale, a my się martwimy
Jeszcze nie słuchałem, ale mam podejrzenia, że jest to muzyczny spot wyborczy jakieś partii, na który zupełnie nie mam ochoty.
Napisać na temat Zbigniewa, że to jedna z najbardziej kontrowersyjnych osobliwości tego forum, to jakby nic nie napisać. Odnośnie trawiących jego umysł zaburzeń psychicznych, w wyniku których diabły podskórne kazały mu snuć na jawie coraz to nowe fantazje, wyplatać przeróżne apokaliptyczne makabreski i inne, mniej lub bardziej kontrowersyjne urojenia, chyba wszyscy tutaj mieli mniejszą lub większą świadomość. W związku z tym zawsze zadziwiający był dla mnie fakt, że pomimo tej świadomości, tak wiele osób traktowało go ze śmiertelną powagą …
A nie pomyślałeś, ze kazdy dwór powinien miec swojego trefnisia?
Inna sprawa, ze poglady i aberracje, które tu wstawial do bezpiecznych nie należały.
A jakież to niebezpieczeństwa masz na myśli??
Z tego co kojarzę, pomimo dekad wytrwałej działalności jego sekta nie zwerbowała zbyt wielu osób na pytamy i wciąż liczy jedną osobę włączając w to samego przewodnika ludzkości. Poza psuciem nerwów niektórym osobom poprzez pożałowania godny zachwyt nad systemami totalitarnymi, rozsyłaniem nudesów niektórym paniom i personalne wyzwiska, nie zauważyłem innej jego szkodliwości.
Ale wez pod uwaga, ze to forum mozna czytac bez logowania, wiec szkód nie sposob oszacować.
Sądzisz, że właśnie wśród niezalogowanych ma już tysiące fanów?
To ma sens …
Biorac pod uwage tlumy stawiajace sie na zjazdach poswieconych “medycynie alternatywnej”, praktykom foliowania i zlym mocom promieniowania ciekow wodnych? Oraz koniecznosci uchwalenia ustawy antyznachorskiej? Niekonieniecznie dotyczacej absolwentow wydzialow medycznych?
To kto wie?
Miałem dzisiaj sie skupić nad innymi sprawami ale tu,muszę dać PLUSA!!! I poprosić od moderatora o kolor lub też najlepszą odpowiedż,czy co tam regulamin przewiduje!!!
Regulamin przewiduje, ze najepsza odpowiedz przyznaje autor pytania. Czyli tutaj @birbant.
Kolorek wstawiony.
Mimo wszystko raczej chyba nie bawmy się w najlepszą odpowiedź bo tu o człowieka chodzi. Jak by nie miał skrzywiony umysł to nadal człowiek.
Nie ma co śmieszkować w tym temacie.
Może wszystko w porządku. Może tylko się obraził na nas.
On tak raczej z przerwami tu wpadał, tylko teraz jakoś długo go nie ma.
Prawda zmniejszał częstotliwość pojawiania się bo czuł się urażony kasowaniem jego uświadamiających wpisów przez modkę dorzucając do tego czasem epitety o szujowatości Może obraził się definitywnie ale czy wytrzymał bez wracania tutaj przez tak długi czas i głoszeniem swoich nauk?
Wiadomonanacyjności i sprzedajności.
Bardzo rzadko wchodziłem z nim w dyskusję przez dość specyficzny sposób myślenia. Jednak trzeba przyznać, że potrafił dość często mnie rozbawić. Niektóre teksty wykorzystywałem przy różnych okazjach wśród ludzi, żeby rozruszać trochę towarzystwo. I zdawały egzamin
Ja też. Jak powiedziałem przy kimś że coś jest “harmonijne” to sie uśmiał
Jak gram w karty czy inne gry z córką i wnukami, to tych, co wygrywają nazywało się kanaliami abo szubrawcami lub nikczemnikami. Dzięki harmonikowi wprowadziłem nowe termina czyli jesteś szujowato nieharmonijny, wiadomonacyjny i sprzedajny.
I nie ma go… Dudixa dudusia też. Może sprawdza czy ma syna?