Jego osoba reklamuje pewien bank…
Pierwszy raz słyszę o tej osobie. I widzę.
Nie traktuje Dawida jako celebryty.Zasluguje na wiecej.
Na codzien juz od dosyc dawna nie spotykam nikogo.W czasach radia spotykalem czesto ale na szczescie,nie celebrytow.
No tak, zamiast słowa celebryta powinnam użyć zdecydowanie GWIAZDAMI, zasugerowałam się poprzednim pytaniem Bingoli o celebrytach.
To zasadniczo zmienia sytuacje.Przynajmniej dla mnie,choc chodzi o czas przeszly raczej…
Dzisiaj…Latwiej bylo mi pogadac po koncercie z irlandczykiem,Patem Mc Manusem niz z kimkolwiek z naszej branzy…
A.Sikorowski,Cz.Niemen,A.Rybinski,H.Zimmerman,A.Nowak[Raz,Dwa,Trzy],G.Turnau,grupa Hot Water,Grabaż…Ci przeszli mi"przez rece"
Z żadnym. Celebryta budzi we mnie niechęć. Dość ich mam w reklamach, internecie i wszelkich mediach. Nie tęsknię
Z Januszem Gajosem, to mój somsiad. Ale jaki tam z niego celebryta? Normalny gość i tyle!
W innym wątku napisałem, kogo miałem okolicznościowo poznać. Były to znajomości , jednorazowe, niekontynuowane. Ale w tamtych czasach pojęcie; celebryta nie istniało.
Gołotę i Michalczewskiego znam osobiście. I paru innych.
Gajos? Mało celebrycki. Lubiłam go, bardzo. Dopóki nie zobaczyłam, jak próbuje reklamować jakiś bank. Szkoda człowieka i doskonałego aktora
Kilka moich wykładowczyń jest celebrytkami swych dziedzin, ale to się chyba niezbyt liczy.
Dawida Podsiadło słyszałem ostatnio w niemieckim radiu DLF Kultur. Piosenka mi nie podeszła, ale cieszyłem się, że “wyskoczył” z nią poza granice kraju …
Z celebrytek to tylko swoją kotkę Mroczkę widuję każdego dnia. Tylko nie każdy ją uważa za celebrytkę …
Pozdrów Kosa … Namów go do naszego klubu. Może go zaprosimy na bal Zająców?
Koty to urodzeni celebryci…
Mój jest po operacji. Przepuklinę miał.
Ojej i jak to zniosl? Jeszcze w kryzie chodzi?
Dobrze, ze zauwazyliscie, bo moglo sie zle skonczyc.
Dziś miał zabieg. Ponoć od urodzenia, ale gula dopiero niedawno wyszła.
Nie pozwalaj mu za duzo skakac, zeby dobrze sie zagoilo.
Dopiero kilka godzin po operacji, Śpi teraz.
Nie odmówią, bo mają z tego olbrzymie profity… przeciętny Kowalski może sobie pomarzyć…