Z lekarza przebranzowic sie na astronoma?

nasza Edytka to już chyba w konszachty z kosmitami wchodzi?
jeszcze nie skończyła o wirusie, a już zdobywa następna specjalność - tym razem wzięła sie za gwiazdy (ale nie te estradowe)

czekam aż pochwali sie oswojonym Yeti złapanym na Saharze.

1 polubienie

A najgłupsze jest to,że media to ogłaszają zamiast napisać o czymś ciekawym.
Dla mnie Górniak może ogłosić się księżniczką Ekwadoru czy potomkinią Kleopatry, bez znaczenia. Nie ona jedna, nie pierwsza, nie ostania, brzytwy się chwyta, żeby w swym mniemaniu kimś być.

2 polubienia

biedny ten Allanek. z takimi rodzicami to ja sie nie dziwie, ze woli wojsko niz dom rodzinny.

Synek? Nic o nim nie wiem. Nie znam potomstwa Górniak. Niby dlaczego miałbym znać?
Nie wiem co woli?
Irytuje mnie tylko w portalach informacyjnych , że Górniak to, Doda sramto, a jeszcze mi ktoś zupełnie nieznany, co innego. Jeżeli są tacy, co potrzebują takiej wiedzy, to ja do takich nie należę.

3 polubienia

Fajny musi używać towar, bo przecież niemożliwe, żeby normalny człowiek takie bzdury opowiadał :wink:

2 polubienia

postepy w nauce syna to chyba jedyne czym ta kobitka moze sie pochwalic…

czasem cos tam na glownej stronie interii czy wp zamieszczaja to z ciekawosci klikne.
newsolap tez czlowiek, zyc z czegos musi.

Powinna zmienić dilera.

Wręcz przeciwnie, towar ma zaje…sty :rofl::rofl:

2 polubienia

O 21 grudnia to i ja coś gdzieś już widywałam…
Świeczek kilka chyba jeszcze mam…
Ciekawe to “przebiegunowanie”-muszę dopytać o co chodzi?

1 polubienie

Bieguny Ziemi się przesuwają, ale to nie dzieje się przez noc, tylko przez wiele lat. Na chwilę obecną biegun północny przesuwa się o około 50km rocznie.

2 polubienia

O tym fakcie to wiem-myślałam ,że chodzi o “innego rodzaju przebiegunowanie…”
No i co z tym 21 GRUDNIA???

poniedzialek - to wiadomo co?

1 polubienie

Co to za wojsko… Z 15 km ode mnie jest szkoła wojskowa. Śmiech mnie bierze ze ci ludzie mają nas kiedyś bronić…

1 polubienie

chlopak do liceum o profilu wojskowym chodzi.
tyle co sobie pobiega w mundurku jak skaut i moze nauczy sie strzelac? bo 15-latek na poligonie? bez przesady.

1 polubienie

no wiesz szkołę wojskową troszkę później się powinno zaczynać.

szkolki wojskowe dla nastolatkow byly i beda.
za PRL o ile dobrze pamietam dzialay technika wojskowe?

Tylko tam chodzili faceci nie piz…y w rurkach.

1 polubienie

To doskonaly przyklad na cynizm wspolczesnych mediów.
Pracuja w nich ludzie ktorzy moze nie znaja gramatyki,robią błedy stylistyczne za ktore ja w moich czasach,nie zdalbym do nastepnej klasy…Ale na tle reszty spoleczenstwa i tak,wyrozniają sie czy to wiedzą czy rozeznaniem.
I oni wlasnie rzucaja sie jak wilki na ofiare,na “newsy"nawet takiego zera jakim jest ta kabotyńska,pretensjonalna,głupia dziewoja.Powtórzą kazde brednie i ochoczo podpiszą swoim nazwiskiem,calkowicie bezrefleksyjnie i bezwstydnie…Szef pochwali,szef bedzie sie cieszyl ze podwladni trzymaja reke na pulsie…Bo szef dzisiaj to duren jeszcze wiekszy.Zawodowy nosiciel garniturow choć nigdy nie wyszedl z kaloszy.Przepraszam jesli urazilem kogos ale przerabialem to w radiu"Zlote Przeboje”
i do konca życia nie zapomne tego stopnia zażenowania.Nagle w wolnej Polsce czlowiek staje wobec dyktatury proletariatu bis i…zadaje sobie pytanie,po co to wszystko bylo???

3 polubienia