nasza Edytka to już chyba w konszachty z kosmitami wchodzi?
jeszcze nie skończyła o wirusie, a już zdobywa następna specjalność - tym razem wzięła sie za gwiazdy (ale nie te estradowe)
czekam aż pochwali sie oswojonym Yeti złapanym na Saharze.
nasza Edytka to już chyba w konszachty z kosmitami wchodzi?
jeszcze nie skończyła o wirusie, a już zdobywa następna specjalność - tym razem wzięła sie za gwiazdy (ale nie te estradowe)
czekam aż pochwali sie oswojonym Yeti złapanym na Saharze.
A najgłupsze jest to,że media to ogłaszają zamiast napisać o czymś ciekawym.
Dla mnie Górniak może ogłosić się księżniczką Ekwadoru czy potomkinią Kleopatry, bez znaczenia. Nie ona jedna, nie pierwsza, nie ostania, brzytwy się chwyta, żeby w swym mniemaniu kimś być.
biedny ten Allanek. z takimi rodzicami to ja sie nie dziwie, ze woli wojsko niz dom rodzinny.
Synek? Nic o nim nie wiem. Nie znam potomstwa Górniak. Niby dlaczego miałbym znać?
Nie wiem co woli?
Irytuje mnie tylko w portalach informacyjnych , że Górniak to, Doda sramto, a jeszcze mi ktoś zupełnie nieznany, co innego. Jeżeli są tacy, co potrzebują takiej wiedzy, to ja do takich nie należę.
Fajny musi używać towar, bo przecież niemożliwe, żeby normalny człowiek takie bzdury opowiadał
postepy w nauce syna to chyba jedyne czym ta kobitka moze sie pochwalic…
czasem cos tam na glownej stronie interii czy wp zamieszczaja to z ciekawosci klikne.
newsolap tez czlowiek, zyc z czegos musi.
Powinna zmienić dilera.
Wręcz przeciwnie, towar ma zaje…sty
O 21 grudnia to i ja coś gdzieś już widywałam…
Świeczek kilka chyba jeszcze mam…
Ciekawe to “przebiegunowanie”-muszę dopytać o co chodzi?
Bieguny Ziemi się przesuwają, ale to nie dzieje się przez noc, tylko przez wiele lat. Na chwilę obecną biegun północny przesuwa się o około 50km rocznie.
O tym fakcie to wiem-myślałam ,że chodzi o “innego rodzaju przebiegunowanie…”
No i co z tym 21 GRUDNIA???
Co to za wojsko… Z 15 km ode mnie jest szkoła wojskowa. Śmiech mnie bierze ze ci ludzie mają nas kiedyś bronić…
chlopak do liceum o profilu wojskowym chodzi.
tyle co sobie pobiega w mundurku jak skaut i moze nauczy sie strzelac? bo 15-latek na poligonie? bez przesady.
no wiesz szkołę wojskową troszkę później się powinno zaczynać.
szkolki wojskowe dla nastolatkow byly i beda.
za PRL o ile dobrze pamietam dzialay technika wojskowe?
Tylko tam chodzili faceci nie piz…y w rurkach.
To doskonaly przyklad na cynizm wspolczesnych mediów.
Pracuja w nich ludzie ktorzy moze nie znaja gramatyki,robią błedy stylistyczne za ktore ja w moich czasach,nie zdalbym do nastepnej klasy…Ale na tle reszty spoleczenstwa i tak,wyrozniają sie czy to wiedzą czy rozeznaniem.
I oni wlasnie rzucaja sie jak wilki na ofiare,na “newsy"nawet takiego zera jakim jest ta kabotyńska,pretensjonalna,głupia dziewoja.Powtórzą kazde brednie i ochoczo podpiszą swoim nazwiskiem,calkowicie bezrefleksyjnie i bezwstydnie…Szef pochwali,szef bedzie sie cieszyl ze podwladni trzymaja reke na pulsie…Bo szef dzisiaj to duren jeszcze wiekszy.Zawodowy nosiciel garniturow choć nigdy nie wyszedl z kaloszy.Przepraszam jesli urazilem kogos ale przerabialem to w radiu"Zlote Przeboje”
i do konca życia nie zapomne tego stopnia zażenowania.Nagle w wolnej Polsce czlowiek staje wobec dyktatury proletariatu bis i…zadaje sobie pytanie,po co to wszystko bylo???