Za dwa dni pełnia Księżyca, to może quiz?

Prościutki, kujoństwo zaczyna się od 11/10 :wink:

3 polubienia

Faktycznie łatwizna. Komplecik

2 polubienia

Pi~kna pełnia czyli komplet. Łatwe. Choć pełni nie lubię, niepokoi mnie, szczelnie zasłaniam okna by usnąć.

1 polubienie

Kotołaki po domu nie rozrabiają?

1 polubienie

Rozrabiają jeszcze jak! Jakby nie mogły za dnia.

1 polubienie

Gdyby nie rok lądowania tych zza oceanu, miałbym komplet a tak to 9 października wyszedł …
I znów benasek na szarym końcu maszeruje … :running_man:

2 polubienia

Akurat lądowanie to pamiętam.
Niemilosiernie zatłoczona wczasowa swietlica, chyba jedyny telewizor (orion chyba) w okolicy, a jakosc obrazu przypominajaca burzę śniegową na Syberii. Ale chwila pamietna.

2 polubienia

Może, gdybym się skupił, to bym też trafił, ale po tak intensywnym dniu, jak dzisiejszy, nie chciało mi się bardziej skupiać. Już się wystarczająco skupiłem na rozszyfrowaniu tego, co kolega @anon18020312 urodził a ten ani be ani me … No i nie wiem, dobrze mu napisałem, czy nie … :face_with_hand_over_mouth:

Następnym razem zamiast rozwiązywać jego łamigłówki, polezę na piwo.

Niech se sam rozwiązuje :stuck_out_tongue:

1 polubienie

No jako jedyny dobrze.

1 polubienie

To się napijemy kiedyś razem … Ja postawię, żeby nie było, że Cię naciągam :grin:

1 polubienie

Na pewno się napijemy :stuck_out_tongue_winking_eye: Jak dobrze pójdzie będę miał dla ciebie kilka egzotycznych kapsli.

1 polubienie

Ale ja muszę taki kapsel z butli zdjąć, najlepiej sam gdy piwo oryginal w butli wesoło się buja …

Ma kolega takie? :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ma przewiezione z chin.

1 polubienie

Chińskie próbowałem takie:

Jak masz jeszcze inne, wstrzymaj się z bólami, wypijemy razem …

1 polubienie

Ja się tylko smaku boję :stuck_out_tongue_winking_eye:

Daj spokój … Już wiem, że ich nie piłeś … :grin:

1 polubienie

Nie zdążyłem. Np Szwedzkie piwo smakowało jak pomyje.

1 polubienie

Zgadza się, szwedzkie szczególnie te 3,5% paskudne strasznie …

1 polubienie

I jeszcze mają pogański zwyczaj nie sprzedawania piwa z lodówki…

U mnie jest tylko jeden gatunek chinskiego, w niektórych knajpkach, ma lekko jasminowy posmak. Takie sobie.

Na e-Bay można kupic zestaw degustacyjny - to dostepne to pierwsze od lewej. Ale ponieważ nie dokładają zadnych reklamowych szklanek to ignoruje.

2 polubienia