właściwie nie zlazłem pasującej kategorii, ale to nie jest tak ważne.
Słońce zachodzi 365 razy w roku. Co jest w nim tak dziwnego, że w czasie wakacji zachodzi jakby nie co inaczej?
Masz czas na docenienie urody tego zjawiska. I zauwazenie, ze nigdy nie wyglada tak samo.
Bo podczas wakacji mamy wiecej czasu i mozemy poobserwowac nature. Wyobraz sobie: pedzisz z pracy, po drodze jakies zakupy i jeszcze bedzesz podziwial zachod slonca…
…mieszkam w bloku , ulice , samochody , kopalnia węgla , upał taki , że nawet działka rekreacyjna mnie nie cieszy.
Nagle zbliża się wieczór , powietrze staje się chłodniejsze , wychodzę na balkon i widzę to
Tez mieszkam w bloku, a raczej bloczku
I kiedys wychodzac z domu zobaczylam to:
Zdjecie niezbyt wyrazne, bo przystosowane do starego pytamy ( w tamtym pytamy musialam “adaptowac” zdjecia zeby jakos wychodzily i sie zmiescily. Teraz mam sporo pracy z oryginalami)
Może chodzi o to by sobie fotkę zrobić. Wakacyjny zachód słońca wygląda dobrze w mediach społecznościowych. Szczególnie gdy to słońce jest za granicą
To pewnie też
Śliczny widok .
Tylko raz to widzialam
Jeszcze wieksze wrazenie robi na zywo, tak jakby niebo płonęło
Tak samo jest z tym moim słońcem , aparat nie oddaje rzeczywistości ale kolor uchwycilam
Zachody słońca pokochałam w tym roku , w te wakacje jeszcze bardziej niż kiedyś.
Nie było wieczoru, abym na niego nie poszła, będąc w naszej odskoczni .
Może dlatego , że jest nad jeziorem (Bytyń Wielki) i jest dlatego jeszcze piękniejszy?
Jestem totalnie zakochana w tych zachodach
Zdjęcia niestety tylko telefonem
Tak piękne zdjęcia nadają się na tapety ( pulpit , telefon) i ścianą.
U nas jest sklep , gdzie można zamówić fototapety 3D wykonane z prywatnych zdjęć.
Bytyń Wielki? Czy to nie jest w wałeckim, niedaleko Tuczna? Jeżeli tak, to bardzo dawno temu tam bywałem i mam zajebiste wspomnienia. Jeszcze, jako kawaler.
Jako kawaler ? Jezioro , zachód słońca , dziewczyny ?
Opowiedz nam o tym
Dobra kategoria bo bezpieczna:))
A wczasie wakacji masz czas i czesto,sprzyjajace okolicznosci aby podziwiac.
Dokładnie
Jakbyś kiedyś chciał możemy się wybrać!
Miejsca do spania dużo!
Dzisiaj dobry telefon robi lepsze zdjecia niz niejeden aparat…
@anon75849589 W Tucznie miałem dwa razy obóz treningowy w 70 i 71. Zawsze w drugiej połowie sierpnia i zawsze przy pięknej pogodzie. Nieopodal obozy mieli kajakarze i wioślarze płci obojga. Myśmy też troszkę pływali temi łódkami celem wzmocnienia barków i rąk.
A wokół studentki też miały różne obozy. Studencie mnie nie interesili.
Dlatego przykładam wagę to telefonu
A im lepszy tym zdjęć mam więcej.
Cały czas coś pstrykam !