Zaczarowany świat harmonijki...

Świetna muzyka do tańczenia , nogi same się zrywają :wink:

1 polubienie

Tak,wlasnie…
I tak bylo w polowie lat 90-tych w"moim" pubie ktory zaopatrywalem w muzyke…
Odpowiednio skrojona skladanka i…Cuda sie dzialy.
Na parkiecie malolaty oraz ludzie 40 i 50+,tancza obok siebie…Stare Fleetwood Mac,Rolling Stones oraz rzeczy takie jak powyzej…

2 polubienia

Chcialam cos napisac, ale…brak mi po prostu slow

1 polubienie

Wierzę , ja gdzieś w 2005 r ponownie zaczęłam chodzić na dancingi i dyskoteki , goście wiekowo wymieszani , ale przy dźwiękach dobrej muzyki wszyscy stawaliśmy się jednakowi.
Właśnie z tego powodu twierdzę , że muzykę należy dzielić na taką do słuchania i tańczenia.

1 polubienie

Muzyka moze spelniac obie funkcje na raz…

1 polubienie

a nie na dobrą i zła?

1 polubienie

Nie istnieje dla mnie podział , dobra i zła muzyka .
Tak poza tematem , siedziała na balkonie z otwartą buzią , zachód słońca obserwuję , teraz było tak pomarańczowe aż dech zapiera.
Mój aparat w telefonie nie oddaje prawdziwego kolorytu , ale i tak wkleje :stuck_out_tongue:

ladny masz widok z balkonu…

1 polubienie

To tylko cząsteczka widoku , na zdjeciu panoramicznym jeszcze ladniejszy .

1 polubienie

Do tego zdjęcia będzie pasowała piosenka Dom zachodzącego słońca :wink:

Owszem ale to nie tyle podzial co bardzo prywatne i naturalne odczucie.Tutaj nie da sie niczego wykazac lub udowodnic jak w matematyce.
Mimo iz pewne sprawy wydaja sie oczywiste,nawet milosnik disco polo,moze zaczac swe wynurzenia a Ty nic z tym nie zrobisz :slightly_smiling_face:

1 polubienie

jakby wykonawcy disco-polo, a przynajmniej ich wiekszosc, umieli grac i spiewac to muzyka jak muzyka - rytmiczna, teksty mozna uznac za wypadek przy pracy…

1 polubienie

Tego sie akurat nigdy nie doczekasz :slightly_smiling_face:
Co mnie poduksilo aby znowu tego upiora ruszac…

1 polubienie

oj upiorne to jest. :money_mouth_face:

1 polubienie

I jeszcze w innym klimacie ale za to z krajowej sceny…Kasa Chrych…

2 polubienia

To znam. Ale dzięki za przypomnienie. :blush:

2 polubienia

Do birbant piszesz a odnosisz się do mnie , ino baba avek sobie ładny wstawi a już się opędzić od facetow nie moze hahaha :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Co Ty znowu wymysliłaś…
Specjalnie nie pisalem do Ciebie bo to nie jest"ten" rytm o ktorym pisałaś wczoraj czy przedwczoraj…

1 polubienie

Zobacz na swój wpis i sprawdź czyj avek jest w prawym górnym rogu :wink:
Powiadomienie też otrzymałam.

1 polubienie