Tytuł do rozprawki " A być może świat musiał się zatrzymać ,byśmy wszyscy zrozumieli,co jest ważne" napisz rozprawkę na dany temat.
Pomóżcie bo za bardzo córka nie wie jak to napisać
Z góry dziękuje
Tylko córka nie wie?
A dla niej świat sie nie zatrzymał? Chyba jest inaczej, niz było, prawda? Wystarczy sie rozejrzeć trochę, a temat sam się nasunie.
PS. Na tym portalu nie odrabiamy prac domowych
moge krotko? cos peklo a peknientej sprezyny nie naprawisz
mozna ja zespawac, ale wytrzymalosc spawu ma swoje granice
zawsze jest plan B -
Za darmo nawet w pysk nie dostaniesz.
Ale sam temat warty przemyślenia.
A gdybyś tak usiadła z córką i porozmawiała, podyskutowała na ten temat. Przecież widzisz co się dzieje. Córka ma swoje spostrzeżenia. Tylko trzeba je - najlepiej wspólnymi siłami - ubrać w słowa. I może z tego wyniknąć bardzo dobra rozprawka.
Coś pięknego…Ze tez ja nie miewalem takich tematow…Córka widzi co jest wokoło?Balkon,park,podwórko?
Galeria[handlowa]…I kiedy wszystko stoi w miejscu chyba łatwo zobaczyc ze cos sie zmieniło?
U mnie dzikie gesi latają nad głowa jak…Antonov.Lisy i kroliki chodza po ulicach…Natura pokazuje jak mozna zyc inaczej.Podoba sie lub nie,ale jest inaczej!
Moja pieprzona komorka ma 13 lat.I działa!Mozna?Mozna!I nie umieram z braku smartfona.
Kiedy jestes na randce,patrzysz w oczy,trzymasz za rekę,rozmawiasz? Czy gapisz sie w komóre???
Idziesz na spacer z psem…Czy z komórą?
Odpowiedz sobie na wszystko,co zawsze spychałaś na margines,“z braku czasu”
Ale lepiej poprosic o gotowca,czyz nie?
A ja coś czuję, że @Fura1976 to ta córka…