@benasek jedną, ja drugą i wystarczy. Chyba, że by nie wystarczyło, to w rezerwie zawsze jest trzecia… ![]()
Serdeczne dzięki.
To mi szalenie pomogło.
Doprawdy szalenie. ![]()
Tak dopuszczam mozliwośc ułożenia zagadek, nawet penosc, bo już są, a nawet rozwiązania .
Zaraz sie zabieram. Szkoda, że autor nie pamięta co mi obiecał ongiś!
Chodzi we śnie i… pierdzi…
![]()
Pierwszy mi sie udało chyba. Ale niestety wysilek byl taki, ze musiałam straconą energię uzupelnic obiadem, co z kolei rozleniwilo i o dalszym dzialaniu w tym kierunku mowy nie ma
przyjemne zagadki, juz gotowe wysyłac bede. A moze wzorem birbanta zadzwonie?
oprócz jednej - po [prostu nie umiem rozszyfrowac tej malenkiej mapki obok Polanczyka. Nie widzę o co chodzi i gdzie jest.
Ja nie lubię rebusów, dużo czasu mi zabierają.
Zaliczona???
Co z Tobą? Znowu tego zaliczania wcale nie czułam
![]()
Tym razem, to przeczytam zagadki i zacznę rozwiązywać jakiegoś innego dnia. Dzisiaj jakaś taka rozleniwiona jestem. Może to po tym zaliczaniu przez kolegę @birbant ? ![]()
Nie napisany numer rebusu Antykwy i nie mogę go obejrzeć w oryginale i poczuć jeszcze raz tego klimatu. Oczywiście rozwiązałam, ale to takie … jałowe.
Jak jeszcze raz rebus Antykwy będzie nieopisany, to napiszę na forum jego rozwiązanie. ![]()
Poszła paszczówa.
Zdopingowałeś mnie. Już wszystko mam z wyjątkiem ostatniego obrazka w ostatnim rebusie. Zaraz wyślę, bo zanim skończę pisać, to ten obrazek na pewno mi się wymyśli ![]()
Ja to bym najchętniej chciał telepatycznie wysyłać rozwiązania, ale zastanawiam się, czy autor jest na to gotowy?
Powtarzam, czy autor jest na to gotowy? ![]()
Oj to to! Byloby nsjlepsze.
Też miałem z tym obrazkiem kłopoty. Twój rebus również nieco mnie zakołował. Reszta poszła cugiem.
Wiedziałem! Wierzyłem, że z koleżanki będą ludzie ![]()
a dla mnie ten obrazek był oczywisty, w koncu także jestem xxxxxx
Mietła na chodzie jeszcze? ![]()
Dopiero wysłałam, bo musiałam ładnie i równiutko napisać. No i ten obrazek oczywiście w pewnym momencie sam się odgadł. Wiedziałam, że tak będzie ![]()
Rebus Antykwy niestety musiałam rozwiązywać tutaj na forum, a nie na jego blogu, bo nie miałam namiarów. Nie lubię tak. Następnym razem nawet nie ruszę. Sama sobie będę rozwiązywała jakie będę chciała na blogu, a nie tu. ![]()
Przesiadłam się na najnowszy model mopa