No przecież zrobili i to nie raz.
W filmach pełnometrażowych występował min.Jean Gabin a w serialu który był w Polsce występował Jean Richard…Chyba najbliższy moim wyobrażeniom.
Hmm to auto bylo wspolna wladnoscią jej i męża, chcuała mu dokopac, i malym zyskiem sie dzielic.
Zagadki kryminalne Las Vegas? Pamiętam wyczekiwałem kiedyś każdego odcinka, później to spowszechniało. Oczywiście, wszystko tam jest trochę plastikowe i trąci o kicz, lecz problemy kryminalne mogą być jak najbardziej realne. Obsada osobowości, bo chyba za to w większości ten serial się oglądało. No i doszły do tego jeszcze historie z Miami i New York, co zupełnie zepsuło i rozmyło tego typu filmy. Oczywiście, wszystko pod publikę.
Tu nie o aktora chodzi. Tylko jak Ftancuzi robia serial kryminalny to najlepiej im to wychodzi w koprodukcji, bo sami to tak flaki z olejem. Podkreslam seriale, nie filmy…
Zrobilem kiedyś blisko dwutygodniowy wyjątek na rzecz NCIS Los Angeles.Dla dziewczyny która nazywała się Daniela Ruah.Taka nietypowa uroda…
No I nie wciagnalem się…
To już wole te cykle z Angela Lansbury czy z tym siwym doktorem i jego synem,policjantem.Dick Van Dyke i to się chyba nazywało,“Diagnosis-murder”
No,nie wiem…
Trochę innego typu ale jednak Arsene Lupin czy trochę zapomniane już,Brygady tygrysa były znakomite.
Pamietam jeszcze ze kiedyś bardzo lubiłem "Komisarza Moulina"ale…zatarło się trochę w pamięci.
Natomiast nigdy nie wciągnęły mnie produkcje niemieckie, typu Klinika w Szwarcwaldzie czy Komisarz Rex…
Oczywiście o Telefonie 110 nie wspominając
Rex jest austriacki, potem go przeniesli służbowo do Wloch.
Pozniej sie sklonowal na Niemcy i Polske (jako Alex).
Najdluzej żyjący pies swiata i ciągle w formie.
Daniela Sofia Korn Ruah?
Ciekawa uroda i jeszcze ciekawszy zyciorys…
Nie, nie takie jest rozwiązanie tej zagadki.
Można pytać o wszystko a ja mogę odpowiadać tak lub nie.
Jeszcze jest jakies nowe CSI, ale z zupelnie inną obsadą . Czy jeszcze to ciągną?
Czy te 1000 ze sprzedazy ma komus przekazac?
Nie
Czy te pieniadze sa tu najwazniejsze?
2
Ta konkretnie suma?
Czy najwazniejsze jest pozbycie sie auta?
Czy chodzi by sprzedac komus konkretnemu kto ma tylko tyle pieniedxy. Taka subtelna forma prezentu?
Tak,to ona
Wiem ze ma trochę krwi portugalskiej ale kariery nie śledziłem.
Natomiast wpadłem kiedyś na trop [przez te CSI] Marg Helgenberger…Uważałem ja za “swoje” odkrycie, tym bardziej ze widziałem ja jedynie w 2 filmach i to klasy “b” raczej.Jeden z nich to ekologiczny thriller z młodym jeszcze S.Seagalem gdzie Marg była osamotniona i porzucona"farmerka".Tytułu nie pamietam ale jej gra wydala mi się ujmująca…
I po wielu latach,BANG! Oto jawi mi się w bodaj nowojorskiej odslonie CSI…Taka ciekawostka bo aktorka u nas raczej zupełnie nieznana
4x Nie
Czystej krwi portugalska zydowka, tyle, ze urodzona w Stanach.