Jeszcze nie zacząłem. Kleję swoje maluśkie dziełka …
Dziś muszę to zrobić a jutro w okładki … Wymaga to trochę czasu.
Jeszcze nie zacząłem. Kleję swoje maluśkie dziełka …
Dziś muszę to zrobić a jutro w okładki … Wymaga to trochę czasu.
To fajną zabawę masz. Ja na dzisiaj decoupage zostawiłam. Dzisiaj się obijam : spacerowałam, czytałam, gotowałam, piekłam. Taki miły dzień.
Taaa, ale gdyby nie piwko, muzyka, koty i Pytamy, to samo klejenie byłoby troszkę nudne …
Dlatego czas umilam sobie tym i owym. Ale już niedługo koniec, jeszcze jakiś film obejrzę i za zagadki się wezmę. Coś tam widziałem, nawet rozwiązałem …
Czyli Twoja sobota też miło upływa?
Tą część rebusu bym tak przedstawił;
Niesamowity pomysł!!!
Normalnie oniemiałam
Ty se ze mnie nie śmieszkuj
Ja bym był straszliwie złośliwy, to dałbym początek moich nr rej. jak żem se w Danii mieszkał …
Ale złośliwy przecież nie jestem
To by już było zbyt trudne chyba Kiedyś dałam straż *((wstecz), ale to był żart a nie żarty no i ta literka S zostaje i trzeba ją “zagospodarować”.
Ja tam zawsze przy sobie mam ten nabiał.
Ale swój, nie Twój…
Mam to wykorzystanie w swoim jednem rebusie, któren w kolejce czeka do wystawienia
Żebym tylko nie zapomniał … Musza zapamiętać
Nie chce teraz grzebać się mnie w kajetach. Sam się odnajdzie.
Dziś zagadki Bingoli niezemstwowe, ale, jak je zdążyłem machnąć, internet mnie padł i dopiero teraz podłączyli.
Ty się chyba urodziłeś z rebusem w zębach
Pomysły masz rewelacyjne.
Odpowiem po swojemu.
Dobrze ją mieć jest moczanowa,
prześliczna, przepiękna, nietuzinkowa.
Biora się za te zagadki, ale potem idę biegać …
Umowa?
Na takim mrozie będziesz biegał???
No, skoro lubisz…
Mam bieżnium doma … Hammer ileś tam.
W domu to się też liczy (tym bardziej, że ja na rowerze też jeżdżę w domu - jejku, jakie to nudne, żeby wytrzymać, to jednak trzeba mieć charakter - stwierdzam, że jednak mam
Nudne strasznie, dlatego do niedawna stawiałem przed sobą laptopa i włączałem coś, najczęściej jakiś film z napisami. Ostatnio laptop mi się nieco zepsuł, wiec męczę smartfona i karaoke katuję …
I tak jakoś sobie z tym radzę jak mogę