Teraz nie mogę, bo by mnie autor pytania psami poszczuł a ja się psów boję …
Ale za tydzień … Za tydzień wszystko elegancko wytłumaczę jak będzie nadal trzeba.
yy…pomylił misie ten wąsacz …to przez tiktoki…Zajrzałam i straciłam rozum. Zadziwia mnie to, co tam jest, bo myślałam, że poziom społeczeństwa jest nie jest aż tak niski …
Doswiadczenia ?
Mieszkałam ponad potora roku na pograniczu. Hiszpania Portugalia z klasa szef projektów
Fakt, ze ochrona 24/24 na budowy byla konieczna.
W Hiszpanii wcale nie jest lepiej. Miałem do czynienia z policja portugalską i hiszpańską. Ta druga jest jeszcze gorsza. Znam historię gościa (Na YT ma nick Vincent Van) który był o ile pamiętam w Barcelonie. Mieszka w kamperze i zostawił go na parkingu w markecie niedaleko policjantów. Do kampera wkradli się złodzieje i ukradli m.in. laptopa, prawie na ich oczach!. W laptopie Vincent miał “dyngs” który namierzał skradziony sprzęt i podał adres policjantom, pod którym laptop był. Wystarczyło tylko podjechać, złodziei namierzyć i laptop zabrać. Myślisz, że się tym patałachom chciało jechać? Nie! Dlatego niech Barcelona nie liczy, że się będę nad nią użalał, jeśli stróżów prawa ma równie paskudnych jak złodziei … Dodam również, że osobiście miałem kontakt z barcelońską policją i uważam ją za jedną z najgorszych na świecie. Nawet gambijska była lepsza …