O 21 będziecie jeszcze kontaktować?
Słyszałam, że jutro ma być chłodno, więc może ugrzej parę piwek dla kolegi
To znaczy, ze czeka Cie pandemonium?
Na razie wsadziłem do lodziarni. Ale by nie być zaskoczonym, spojrzałem, czy instalacja grzewcza działa odpowiednio, bo może kolega będzie chciał mnie zaskoczyć, względnie zrobić kawał i zażądać sobie piwo w ukropie …
Co do smazenia to krewna tulipana jest szalotka. Da sie usmazyc, choc lepsza narynowana
Mam nadzieję, że zadzwonicie do mnie i powiecie czy piwo pijecie zimne czy ciepłe
Oj tylko nie próbujcie pytania dlaczego mnie tam nie ma?
Może jakaś transmisja na żywo?
Ukrop? U mnie dzis bylo 33 w cieniu.
Zadzwonimy, z góry (dołu też) przepraszamy jeśli będziemy ględzić nieortograficznie. Koleżanka powinna zrozumieć, że czasem chmiel powoduje to, że człowiek zamiast żółć powie rzuudź. Ale zrozumia-a? Zrozumia-a…
I o to chodzi, o to chodzi …
Otruc @birbant chcesz?
Żeby go struć musiałbym wlać tonę syropu truskwiawowego do ździebka piwa …
On się na to nie nabierze …
Nieortograficznie ględzić? Ale nie za mocno, bo mój telefon może wybuchnąć z dezaprobaty
Masz watpliwosci.? Piwo sie podaje zwykle w temperaturze odpowiedniejj dla gatunku. Wyjatek stanowi piwo na kaca, nie polecam
Jak Ty to odgadłaś?
Ale my naprawdę zadzwonimy, przynajmniej ja nie żartuję a jak znam birbanta to on też nie. Tak więc masz jak w banku, że te nasze głosy (no mój to już w ogóle… aż nie chce kontynuować) usłyszysz.
Tylko się nie wymiguj, że akurat będziesz na jakimś raucie względnie wernisażu …
My zrozumiemy, poczekamy …
Byle sie piciem z żółwiej skorupy nie skonczylo
Przygotowałem misę …
To na wypadek sporego pragnienia. Myślę jednak że 2 litrowe kielonki wystarczą …
Syropem truskawkowym?paskudztwo.
Skuteczniejsze byloby - wisnia lub brzoskwinia
Ja jutro tylko w godzinach bardzo przedpołudniowych (a nawet rannych) będę na flumarku, a potem to już w domku.
Mam nadzieję, że nie żartujesz i że ten bank to bardziej pewny niż obecne polskie.
Gdyby jednak bank zbankrutował, daj tylko sygnał, wnet sprowadzi posiłki z pozostałych planet Galaktyki i się szybko odbuduje.
Zadzwonimy wtedy niezwłocznie