O 21 będziecie jeszcze kontaktować? ![]()
Słyszałam, że jutro ma być chłodno, więc może ugrzej parę piwek dla kolegi ![]()
To znaczy, ze czeka Cie pandemonium?
Na razie wsadziłem do lodziarni. Ale by nie być zaskoczonym, spojrzałem, czy instalacja grzewcza działa odpowiednio, bo może kolega będzie chciał mnie zaskoczyć, względnie zrobić kawał i zażądać sobie piwo w ukropie …
Co do smazenia to krewna tulipana jest szalotka. Da sie usmazyc, choc lepsza narynowana
Mam nadzieję, że zadzwonicie do mnie i powiecie czy piwo pijecie zimne czy ciepłe ![]()
Oj tylko nie próbujcie pytania dlaczego mnie tam nie ma?
Może jakaś transmisja na żywo?
Ukrop? U mnie dzis bylo 33 w cieniu.
Zadzwonimy, z góry (dołu też) przepraszamy jeśli będziemy ględzić nieortograficznie. Koleżanka powinna zrozumieć, że czasem chmiel powoduje to, że człowiek zamiast żółć powie rzuudź. Ale zrozumia-a? Zrozumia-a…
I o to chodzi, o to chodzi … ![]()
Otruc @birbant chcesz?
Żeby go struć musiałbym wlać tonę syropu truskwiawowego do ździebka piwa …
On się na to nie nabierze …
Nieortograficznie ględzić? Ale nie za mocno, bo mój telefon może wybuchnąć z dezaprobaty ![]()
Masz watpliwosci.? Piwo sie podaje zwykle w temperaturze odpowiedniejj dla gatunku. Wyjatek stanowi piwo na kaca, nie polecam ![]()
![]()
Jak Ty to odgadłaś?
![]()
Ale my naprawdę zadzwonimy, przynajmniej ja nie żartuję a jak znam birbanta to on też nie. Tak więc masz jak w banku, że te nasze głosy (no mój to już w ogóle… aż nie chce kontynuować) usłyszysz.
Tylko się nie wymiguj, że akurat będziesz na jakimś raucie względnie wernisażu …
My zrozumiemy, poczekamy … ![]()
Byle sie piciem z żółwiej skorupy nie skonczylo
Przygotowałem misę … ![]()
To na wypadek sporego pragnienia. Myślę jednak że 2 litrowe kielonki wystarczą …
Syropem truskawkowym?paskudztwo.
Skuteczniejsze byloby - wisnia lub brzoskwinia ![]()
Ja jutro tylko w godzinach bardzo przedpołudniowych (a nawet rannych) będę na flumarku, a potem to już w domku. ![]()
Mam nadzieję, że nie żartujesz i że ten bank to bardziej pewny niż obecne polskie.
Gdyby jednak bank zbankrutował, daj tylko sygnał, wnet sprowadzi posiłki z pozostałych planet Galaktyki i się szybko odbuduje.
Zadzwonimy wtedy niezwłocznie ![]()