kochany naród chiński, jeśli nie morduje harmonijnych stworzeń.
Niestety, tu masz pełną rację, choć pozostałe narody nie są dużo lepsze.
Nie są dużo lepsze, a jednak to naród chiński jest …. „kochany”. Gdzie logika?
to nie są psy a dojrzałe słodkie owoce
Ty jednak z tym kochaniem to zboczony jakis jestes…
Tak jest u bezmyślnych, zbrodniczych ludzi, a w DSHN-ie są dojrzałymi, słodkimi owocami.
Poza Chinami podobno do dziś smalcu z psa się używa w Bawarii. W Polsce jeszcze na wsiach w latach 90 ubiegłego wieku używano go jako leku. Oczywiście nieoficjalnie. Choć… niedawno bo chyba 2 lata temu gdzieś w Polsce zlikwidowali “hodowlę” psów przeznaczonych według policji na smalec.
Bo tam jest komuna czyli ukochany system harmonika no jeszcze oprócz tego Korea Północna jego drugi ulubiony kraj
Ja tam widze logike…
Grecy tez pieczenia z psa nie pogardza (pewnie pasterskiego jak ostatnia koze na wyspie zjedza?)
a kocie skorki i psi smalec w Polsce kupisz. jedno i drugie ponoc pomaga jak umarlemu kadzidlo.
Polska najlepiej wypadła w ostatnim dniu.
To jak tam ? Z wazeliną czy bez?
Coś w tym jest. Tam też jest jeden przywódca i 100% „szczęśliwych” w narodzie.
Dawno nie oglądałeś chyba tvpinfo. W Polsce jest 150% zadowolonego narodu
Ja nie staram sie ze wszystkich sil dogryzc harmonikowi jakimis naciąganymi stwierdzeniami… to ty odpisywales tez na temat igrzysk, ze jak harmonik moze chwalic organizacje IO w chinach jezeli go tam nie ma? Podobny poziom… No moze przeciez… co wam to daje…
I to nie jest tak, ze denerwuje mnie twoj komentarz do mnie, czy wczorajszy @anon18020312 … ale zareagiwalem dlatego bo myslicie chyba ze ja na serio bronie slepo harmonika. A mnie po prostu irytuja takie odpowiedzi gdzie sami prowokujecie to zeby was obrazil…
Naciąganymi? W którym konkretnie miejscu? Nie wiń nas za bzdurne teorie harmonika
Gumi nie napinaj się. Harmonik zasłużył na każdą dogryzkę a ty wiem dobrze że nie jesteś zły bo tak na prawdę luzak jesteś.
No dobra… nie chce mi sie myslec dzis… chodzi o to ze sie czepiacie niepotrzebnie po prostu… ja nie widze nic nie tak w tym, ze harmonik chwali organizacje igrzysk czy kocha chinski narod, mimo ze ten morduje psy… milosc nie wybiera moze po prostu…