Zapewne się zgodzimy, że także w kulturze ludzi

cywilizowanych, pojęcie (słodkich niewątpliwie) rodzynków jest wyraziście eksponowane.

Czyli niewątpliwie gatunek ludzki jest naturalnie wyróżniony w kierunku lubienia słodkości, a słodkimi są owoce, a nie mięsożerstwa czy rybożerstwa, także nie warzywożerstwa.

Poruszasz kwestie slodyczy?
Niewatpliwie i to siega czasoe tozwiju plodowego zycie ma slodki smak. Mleko tez laktoza Ale ja doznań ptzyjemnych wole ukier jako konserwant, nie smak podstawowy

1 polubienie

Czyli że jesz nadal same owoce…dziwne,że te kwasy z nich Ci nie zaszkodziły jeszcze ..

Czytałem niedawno wywody jakiegoś naukowca,który udowadniał,że człowiek jest stworzeniem roślinożernym.Idealnie napisana praca-nic tylko uwierzyć.Gdybym przeczytał inną,że jest tylko mięsożernym,też bym mógł uwierzyć..ale sądzę,że żadne skrajności nie są dobre.

A wiesz,że parę lat temu dowiedziałem się przypadkiem z netu,że jestem semiwegetarianinem-przedtem o tym nie wiedziałem,ani nawet że takie coś jest :slight_smile:

1 polubienie

Najpierw poruszam kwestię wyjątkowości słodkich rodzynków..

Bakalie są bardzo zdrowe. Człowiek i jego działania zdrowe nie są. Nie dorównujemy nawet bakaliom. Wolimy wytwarzać sztuczne mięso by wykarmić świat

1 polubienie

Rodzynki to sa smaczne w stabie plynnym w postaci np. malagi wina?