Prima aprilis i nikogo nie oszukałam
Postanowiłam więc założyć temat, żeby Wam przypomnieć
Z powodu tej wojny tak rzadko mamy okazję do śmiechu i radości (a przynajmniej ja tak mam), że warto korzystać z każdej okazji.
I do tego piątek
A ja pamiętam,że dziś taki dzień, ale nic mi nie przychodzi do głowy, by zrobić jakiś żart. Niby jeden pomysł mnie się tli w głowie, ale by to uwiarygodnić, że nie wkręcam , przydałoby mi się posiadanie jednej rzeczy, ale już za późno. Mogłam pomyśleć wcześniej :))
Tez mam pomysl zadzwonie do znajomych i powiem, żeby przekazali mojej mamie, ze wyszlam za mąż za czarnego muzulmanina Ukrainca
To grubo :
Nie boisz się,że to poskutkuje negatywną reakcją?
Poziom abstraktu jest taki ze ktos to kupi.
Podobny dowcip na 1. kwietnia zrobilismy kiedys z tym, ze wtedy wystapilam w roli szczesliwekj mezatki i moja niedoszłą teściową omalze szlag nie trafil, ze synuś slub wzial bez jej zgody
Ocieplenie klimatu
Raczej ocipienie.
Ja też jakoś nieskory do żartów jestem.
Potomkowie dinozaurow z kotami z jednej miski jedza. Jeszcze nie jest to lew obok jagniecia, ale moze cos da sie z tym zrobic?
Tempus fugit
Aaaale numer…
W czasopiśmie “Nie” napisano dzisiaj w dniu prima aprilis jedno zadanie. Bez żadnych tłumaczeń, komentarzy i podtytułów. To zdanie brzmi:
Prezydent nie jest debilem.
To Nie zyje?
Okonek - takiej inteligentnej dziewczynie nie będę tłumaczyła, że dzisiaj jest prima aprilis i że właśnie dlatego to zdanie napisano dzisiaj, bo Ty to sama wiesz
Życie jest dziwniejsze niż nasze wyobrażenia, więc żebyś mamy nie miała na sumieniu …
Prima aprilis u mnie to Santos inocentes czyli rzeź niewiniątek i wypada 28 grudnia
Ledwo żyje Bez piątku życie nie ma sensu
Ale jakby policzyc wszystkie swieta?
To swietem bylby dzien bez jakichs obchodów
Dzisiaj lepiej nie oglądać telewizji, bo nie wiadomo, co jest prawdą a co żartem
Obawiam sie, ze wiekszosc to ponurą prawdą
Ale pięknie :))