Zapomniałam, że dzisiaj

Prima aprilis i nikogo nie oszukałam
em23
Postanowiłam więc założyć temat, żeby Wam przypomnieć :joy:
Z powodu tej wojny tak rzadko mamy okazję do śmiechu i radości (a przynajmniej ja tak mam), że warto korzystać z każdej okazji.

4 polubienia

I do tego piątek

1 polubienie

A ja pamiętam,że dziś taki dzień, ale nic mi nie przychodzi do głowy, by zrobić jakiś żart. Niby jeden pomysł mnie się tli w głowie, ale by to uwiarygodnić, że nie wkręcam , przydałoby mi się posiadanie jednej rzeczy, ale już za późno. Mogłam pomyśleć wcześniej :))

1 polubienie

Tez mam pomysl zadzwonie do znajomych i powiem, żeby przekazali mojej mamie, ze wyszlam za mąż za czarnego muzulmanina Ukrainca

5 polubień

To grubo ::slight_smile:
Nie boisz się,że to poskutkuje negatywną reakcją?

3 polubienia

Poziom abstraktu jest taki ze ktos to kupi.
Podobny dowcip na 1. kwietnia zrobilismy kiedys z tym, ze wtedy wystapilam w roli szczesliwekj mezatki i moja niedoszłą teściową omalze szlag nie trafil, ze synuś slub wzial bez jej zgody :joy_cat:

3 polubienia

Dziś prima aprilis z samego ranka zrobiła nam pogoda za oknem. Ta zima to żart chyba :grin:

5 polubień

Ocieplenie klimatu

3 polubienia

Raczej ocipienie.

Ja też jakoś nieskory do żartów jestem.

3 polubienia

Potomkowie dinozaurow z kotami z jednej miski jedza. Jeszcze nie jest to lew obok jagniecia, ale moze cos da sie z tym zrobic?
Tempus fugit

1 polubienie

Aaaale numer…
W czasopiśmie “Nie” napisano dzisiaj w dniu prima aprilis jedno zadanie. Bez żadnych tłumaczeń, komentarzy i podtytułów. To zdanie brzmi:
Prezydent nie jest debilem.

2 polubienia

To Nie zyje?

1 polubienie

Okonek - takiej inteligentnej dziewczynie nie będę tłumaczyła, że dzisiaj jest prima aprilis i że właśnie dlatego to zdanie napisano dzisiaj, bo Ty to sama wiesz :smiley:

1 polubienie

Życie jest dziwniejsze niż nasze wyobrażenia, więc żebyś mamy nie miała na sumieniu …

1 polubienie

Prima aprilis u mnie to Santos inocentes czyli rzeź niewiniątek i wypada 28 grudnia :smiling_face_with_three_hearts::wink:

Ledwo żyje :confused: Bez piątku życie nie ma sensu :frowning:

3 polubienia

Ale jakby policzyc wszystkie swieta?
To swietem bylby dzien bez jakichs obchodów :wink:

Dzisiaj lepiej nie oglądać telewizji, bo nie wiadomo, co jest prawdą a co żartem :wink:

4 polubienia

Obawiam sie, ze wiekszosc to ponurą prawdą

2 polubienia

Ale pięknie :))

1 polubienie