Zapraszam na jutro!

Jako ze mamy goracy czas finalowych,pilkarskich rozgrywek w Europie,okraszony niespodziewanymi rezultatami,pora na pilkarski quizzzz… :wink:
Ogolny ale mysle ze juz najwyzszy czas :innocent:
Pewnie dam rade do poludnia.

3 polubienia

przewidujesz wyniki ujemne jak sie za to wezme?

Nic nie przewiduje.Mam nadzieje pogadac z 2-3 osobami bo wiecej sie nie spodziewam…Ale kto wie.Ja np. przy okazji quizow,lubie i powspominac i posprawdzac wiedze i…poczytac co niektore komentarze :innocent:Moze wiec ktos inny tez tak ma?

2 polubienia

A ja chciałem Tobie zaproponować lekkoatletyczny, wpadłem na to po naszej niedawnej rozmowie o dawnych naszych sprinterach.
Ale na ten piłkarski już niecierpliwie czekam.

2 polubienia

Lekkoatletyczny to bylby dla nas dwoch.Moze jeszcze dla@Bingoli.Od bardzo dawna o tym mysle ale…Kto ma wziac w tym udzial?
Myslalem tez o kolarskim ale…To juz nie ten czas.
Trzeba po prostu pewne tematy odpuscic.

1 polubienie

zebym Ci nie zrobila testu z kroju i szycia plus splotow szydelkowych :innocent: :innocent: :innocent:

3 polubienia

Z pewnoscia wzialbym udzial.
Kibicowalem kiedys babci gdy szyla na maszynie,co wydawalo mi sie jakims cudem :slightly_smiling_face:
Sciegi mialem kiedys w podstawowce na tzw. zajeciach praktyczno technicznych…Moze cos zapamietalem? :innocent:

1 polubienie

Kto? Ja poczekam na ten quiz. Jak i na lekką atletykę. Obiecuję nie ściągać i podać realny wynik. Choć jedyna sprawa, dla której warto zajrzeć.

3 polubienia

Ladnie to powiedziales :innocent: :wink:
Ciesze sie i trzymam za slowo!

1 polubienie

No to może jeszcze baseball i krykiet? :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

Albo te miotełki na lodzie ewentualnie pływanie synchroniczne… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

jak zrozumiem zasady gry w baseball to osiagne stan nirwany…

2 polubienia

Ja też. A dynamika sportu powala, chociaż pod tym względem krykiet podobno lepszy :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

Czasem zerknę na jakiś mecz piłkarski,ale kibicowanie to nie moja pasja.
Wolałabym coś uprawiać…ino że ogródek mam daleko i kości /stawy??/ bolom od schylania i pracy w kucki.
No i trzeba maseczki w komunikacji miejskiej zakładać…brrrrrrrrrrr!
TAKA TO ZE MNIE BALETNICA… :wink: :innocent:
Ale chyba na fejsie są grupy kibicowskie??
ZAPISZ SIĘ!

1 polubienie

Jestem na cycling news a na fejsie w grupie fanow classic rocka.Starczy.

2 polubienia

Curling? Akurat to bardzo lubię oglądać i znam zasady, ale samą grę popsuli. Swojego czasu, tak jak na kręglach, można było pić piwo i jarać w czasie gry, ale to se ne vrati. :wink: