Jako ze mamy goracy czas finalowych,pilkarskich rozgrywek w Europie,okraszony niespodziewanymi rezultatami,pora na pilkarski quizzzz…
Ogolny ale mysle ze juz najwyzszy czas
Pewnie dam rade do poludnia.
przewidujesz wyniki ujemne jak sie za to wezme?
Nic nie przewiduje.Mam nadzieje pogadac z 2-3 osobami bo wiecej sie nie spodziewam…Ale kto wie.Ja np. przy okazji quizow,lubie i powspominac i posprawdzac wiedze i…poczytac co niektore komentarze Moze wiec ktos inny tez tak ma?
A ja chciałem Tobie zaproponować lekkoatletyczny, wpadłem na to po naszej niedawnej rozmowie o dawnych naszych sprinterach.
Ale na ten piłkarski już niecierpliwie czekam.
Lekkoatletyczny to bylby dla nas dwoch.Moze jeszcze dla@Bingoli.Od bardzo dawna o tym mysle ale…Kto ma wziac w tym udzial?
Myslalem tez o kolarskim ale…To juz nie ten czas.
Trzeba po prostu pewne tematy odpuscic.
zebym Ci nie zrobila testu z kroju i szycia plus splotow szydelkowych
Z pewnoscia wzialbym udzial.
Kibicowalem kiedys babci gdy szyla na maszynie,co wydawalo mi sie jakims cudem
Sciegi mialem kiedys w podstawowce na tzw. zajeciach praktyczno technicznych…Moze cos zapamietalem?
Kto? Ja poczekam na ten quiz. Jak i na lekką atletykę. Obiecuję nie ściągać i podać realny wynik. Choć jedyna sprawa, dla której warto zajrzeć.
Ladnie to powiedziales
Ciesze sie i trzymam za slowo!
No to może jeszcze baseball i krykiet?
Albo te miotełki na lodzie ewentualnie pływanie synchroniczne…
jak zrozumiem zasady gry w baseball to osiagne stan nirwany…
Ja też. A dynamika sportu powala, chociaż pod tym względem krykiet podobno lepszy
Czasem zerknę na jakiś mecz piłkarski,ale kibicowanie to nie moja pasja.
Wolałabym coś uprawiać…ino że ogródek mam daleko i kości /stawy??/ bolom od schylania i pracy w kucki.
No i trzeba maseczki w komunikacji miejskiej zakładać…brrrrrrrrrrr!
TAKA TO ZE MNIE BALETNICA…
Ale chyba na fejsie są grupy kibicowskie??
ZAPISZ SIĘ!
Jestem na cycling news a na fejsie w grupie fanow classic rocka.Starczy.
Curling? Akurat to bardzo lubię oglądać i znam zasady, ale samą grę popsuli. Swojego czasu, tak jak na kręglach, można było pić piwo i jarać w czasie gry, ale to se ne vrati.