Zapraszam na mój quiz

Pytamy.online jest forum popularnym więc sięganie do specjalistycznego, komercyjnego źródła nie byłoby chyba właściwe jeżeli źródła popularne też oferują dane, mam prawo domniemywać że niekłamliwe. Ale rozumiem że Ty czerpiesz z innego źródła.

Mam rozumiec ze nie chcesz wiedzieć? :thinking:

1 polubienie

Popatrzcie, popatrzcie, @Devil ma pępek!
Dziwo jakieś. Ale popatrzywszy na jego wizerunek …
A quizu nie dasz rady? Z pępkiem?
image

1 polubienie

Nie dam rady :relaxed:

1 polubienie

To ? żarcie ukazało się w czasie kiedy nie było mnie w kraju. I nigdy potem nie miałem okazji porządnie obejrzeć go w całości.

1 polubienie

@collins02, my dwaj żyjemy w dwóch różnych filmowych światach.image

Eeeh, jak łatwo rezygnować. image

Zostawiłem mózg w pracy.

Nie zwędzi Ci go ktoś?

1 polubienie

Nie. To szajs :wink:

14/15
Nawet nie spodziewałam się takiego ładnego wyniku bo nigdy nie staram się zapamiętywać autorów, tytułów, reżyserów aktorów itp.
Okazało się, że jednak pewne rzeczy zapamiętują się same :slightly_smiling_face:

4 polubienia

A zemstę Antykwy, znaczy te sarenki, wiedziałaś?

:shushing_face: :roll_eyes: :crazy_face: :rofl:

3 polubienia

Tego akurat nie. Samo mi się zgadło tak jak niektóre inne (po prostu niektóre odpowiedzi zwyczajnie pasowały). Źle miałam tylko jedną odpowiedź nie pamiętam jaką w ostatniej piątce.

2 polubienia

Jak wam idzie?
:grin:

1 polubienie

Jak wesz po Żydzie…

2 polubienia

Jak woda pod górkę :wink:

2 polubienia

Gdybyś też wziął się za rozwiązywanie, to szłoby nam o wiele lepiej :slightly_smiling_face:

4 polubienia

Ale fajne! takie lubię. I tylko te sarny źle… nie spotkałam się z tym tytułem wczesniej…

4 polubienia

Ja wiedziałem że te sarny, takie skromne, nie rzucające się w oczy opowiadanie, są mało znane, ale też jest okazja aby się z nimi bliżej zapoznać. I dlatego ta dyskusja bardzo mi się podoba.
Szukajcie saren w bibliotekach bo w sklepach ich nie ma. A na allegro drogie.

3 polubienia

Gdzieżeś Ty @birbant’cie widział jakąś zemstę? Przecież to był zwykły PR. image

2 polubienia