Zapraszam na quiz środowy

KLIK
Mój wynik: 10/12, źle Buszujący w zbożui chanaka.

3 polubienia

11/12
No co moglo byc zle? No co? Te cholerne wojewodztwa. Kto to wymyslil???
Chanaka kiedys juz w tych testach byla.

3 polubienia

Komplet. Tym razem nie było tendencyjnych pytań.

3 polubienia

Z kujonami nie zamierzam się mierzyć: 8/12.
Uniwersytet - ci Amerykanie chyba specjalnie pomieszali te nazwy i miejscowości.
Dziób pingwina znam od dziecka.
Z kobietami (donnami) zawsze tylko kłopot.
Chanaka skojarzyło mi sie tylko z: cho no tu.

3 polubienia

Dziób pingwina też znam od dziecka. Zamieniony później na gest Kozakiewicza. a to, iż z kobietami jest kłopot, to już starożytni filozofowie głosili. :grinning:

I tylko nie z kujonami…, i tylko nie z kujonami… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Zaprzeczaj, zaprzeczaj, i tak już za późno. Pochwaliłeś się kompletem, no to masz. image

2 polubienia

10/12 a zle chanaka i ksiezyc…Buszujacy w zbożu…Chyba czas na przypomnienie bo kiedys to byla moja mala"ewangelia" :innocent:

3 polubienia

Tak tylko pytanie nie bylo o czasy dziecięctwa a o serial…I teraz sie okazuje ze wszyscy nie dość ze serial ogladali to jeszcze zauwazyli ze to bylo wlasnie tam…
Akurat ten serial,padl tydzien czy dwa tygodnie temu ofiarą określen"jakis tam" lub"nie ogladam takich filmów".O starszych min z mojego quizu,jakis rok temu juz nie wspomne bo pamietam jedynie lekko pogardliwy wydzwiek.
Jak zwykle cuda w quizie.Czyli tzw. bulllshit.

Mialem zle i poprawilem…A to mi sie rzadko zdarza.Natomiast niektore podstepy zdarzaja sie coraz czesciej :innocent:

1 polubienie

10/12 :slightly_smiling_face:

4 polubienia

serial ogladalam, a tem pingwin to mi sie nie tyle przez Kozakiewicza utrwalil co przez Szklana pogoda Lombardu.
nie pytaj dlaczego - bo na zasadzie wolnych skojarzen.

1 polubienie

Serial oglądałem od dechy do dechy, bo to był dobry serial.

1 polubienie

8/12

Czemu nie dajesz łatwiejszych? Znowu będę w ogonie :shushing_face:

4 polubienia

Bingoli nie znasz? :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Już ja go znam. On daje specjalnie takie, by mnie ud.pic. Mam wieczór skopany … Jak ja z wynikiem 8/12 mam sie światu pokazać? :shushing_face:

4 polubienia

A sandały oddał? :crazy_face:

3 polubienia

Chyba nie, bo nie mam wokół żadnych.

3 polubienia

Grunt, że piwa nie brakuje.

3 polubienia